Teliceanu a spus adio Directiei de Tineret

claudiu_teliceanu_09.jpgLiberalul Claudiu Teliceanu a prezentat, ieri, bilanţul Direcţiei Judeţene pentru Tineret (DJT) Constanţa, pe care a condus-o timp de trei ani şi jumătate. 

Potrivit acestuia, din luna august 2005, când a preluat funcţia de conducere, instituţia în cauză s-a dezvoltat şi a înregistrat o evoluţie rapidă. A fost eliminat deficitul de 20 miliarde lei vechi, taberele nu mai sunt jalnice şi s-a reuşit atragerea tinerilor în tabere în această perioadă de trei ani, susţine Teliceanu. La capitolul eşecuri, liberalul a precizat că are o „mare nerealizare", şi anume faptul că nu a reuşit să înfiinţeze un centru de formare şi consiliere pentru tineri. Ex-directorul nu şi-a asumat vina în toalitate, ci a explicat că acest centru nu există în prezent datorită refuzului autorităţilor locale de a colabora cu DJT. În fapt, şedinţa de bilanţ ar fi trebuit să se finalizeze cu o predare-primire a mandatului, însă PD-L-ista Cristina Brânzoi, cea care îi va lua locul, nu a fost prezentă la eveniment. Motivul: nu a primit ordinul de primire de la minister, iar instalarea pe funcţia de conducere a Direcţiei de Tineret nu ar fi putut fi realizată în mod oficial. Schimbarea se va produce în următoarele zile, iar liberalul Claudiu Teliceanu nu va rămâne pe o funcţie inferioară în instituţie. El a declarat că îşi va continua cariera în politică în cadrul PNL şi, în paralel, va lucra în calitate de asistent universitar pe drept comercial.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mare e gradina ta doamne!

26 May, 2009 19:45

Daca si papagalu asta care a devalizat finantele publice este asistent universitar vai de scoala romaneasca! Daca mai scriati si unde preda ne dadeam seama de VALOAREA institutiei de invatamant :de 2 bani ca si balbaitul TELICEANU care fara P.N.L.ar fi fost un NEICA NIMENI asa cum fusese si inainte

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 octombrie 2018

19 Oct 2018 2586

Ierarhia admiterii la liceu, publicată. Patru elevi din Constanţa au zece pe linie. Iată numele lor

03 Jul 2017 12576

Anunţuri 10 martie 2015

10 Mar 2015 2206

Anunţuri 8 mai 2014

08 May 2014 2307