Zeci de acte doveditoare Care sunt noile condiţii de acordare a ajutoarelor pentru încălzire

Pe pagina de Internet a Primăriei Constanţa au fost publicate noile condiţii de acordare a ajutoarelor pentru încălzire. De altfel, formularele de cerere pot fi descărcate de pe site sau ridicate, începând cu data 28.10.2013, în funcţie de modalitatea de încălzire, de la sediul Primăriei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25-27 (pentru cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat - RADET), City Park Mall - Sky Level (pentru cei care se încălzesc cu gaze naturale - CONGAZ, butelii GPL sau energie electrică – ENEL), sau de la sediul de pe strada Amzacea nr. 13 (pentru cei care se încălzesc cu lemne de foc). Spre deosebire de sezonul rece trecut, pentru a putea beneficia de ajutorul pentru încălzire în iarna 2013 - 2014, conform noilor acte normative emise de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (ministru Mariana Câmpeanu), constănţenii trebuie să depună, pe lângă formularul de cerere, o serie de acte doveditoare.

Acte doveditoare privind locuinţa pentru care se solicită ajutorul pentru încălzire
 

Dovada privind modalitatea în care solicitanţii de ajutor de încălzire locuiesc la adresa menţionată în formularul de cerere se face, după caz, cu unul dintre următoarele documente doveditoare (în copie): contract de vânzare-cumpărare sau contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreţinere sau cu drept de habitaţie, contract de închiriere, certificat de moştenitor, contract de comodat, contract de concesiune, împuternicirea notarială dată de proprietarul locuinţei pentru membrii săi de familie care locuiesc în locuinţa sa.
 
Acte doveditoare privind componenţa familiei

Pentru fiecare dintre membrii familiei se vor depune următoarele documente (în copie): buletin de identitate sau carte de identitate sau carte de identitate provizorie pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, certificate de naştere pentru persoanele cu vârsta sub 14 ani.

Acte doveditoare privind veniturile realizate

Se vor ataşa actele doveditoare pentru toate persoanele care realizează venituri: adeverinţe eliberate de angajator, copie după mandat poştal/extras de cont/decizie, adeverinţe eliberate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa (sediul de pe strada Tulcei nr. 4, program de primit cereri - de luni până vineri, între orele 8.30 şi 15.30). Toate actele doveditoare, împreună cu formularul de cerere, se vor introduce într-un dosar cu şină. Se completează obligatoriu pe ultima pagina din formularul de cerere ce acte au fost depuse la dosar.
 
Alte detalii pot fi găsite AICI
 

http://primaria-constanta.ro/Machete/Macheta1.aspx?machetaID=1&paginaID=298&detaliuID=950&lang=ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobile scoase la vânzare de Primăria Cuza Vodă, județul Constanța. Iată unde sunt situate

19 Apr 2024 283

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 317

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 451

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 229

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 314

Atenție, constănțeni! În perioada următoare se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța

19 Apr 2024 418

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 391

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 613

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 429

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 349

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 534

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 337

Primăria Constanța Bucuria, în dar pentru seniorii din Căminul pentru Persoane Vârstnice (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 387

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 428

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 332