UPDATE. Accidentare foarte gravă pentru Carlo Casap, de la FC Viitorul. Va reveni pe teren după şase luni!

Tânărul fotbalist al FC Viitorul, Carlo Casap (18 ani), a suferit o accidentare foarte gravă în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din prima etapă a sezonului 2017/2018 al Ligii 1.

Verdictul medicilor a fost ruptură de ligamente încrucișate la genunchi, astfel că internaționalul de tineret al Viitorului va putea reveni pe teren peste șase luni.

„Clubul constănțean este alături de Carlo Casap în grelele momente pe care le traversează și îl așteaptă înapoi pe teren mult mai puternic!“, este mesajul de încurajare al FC Viitorul. 

UPDATE: FC Viitorul este alături de mijlocașul Carlo Casap din toate punctele de vedere după accidentarea gravă pe care a suferit-o în etapa inaugurală a Ligii I, contra lui Gaz Metan Mediaș.

Conducerea clubului campioanei a decis să mărească valoarea contractului mijlocașului Viitorului, noii termeni ai înțelegerii fiind parafați astăzi. Aflat în convalescență, Carlo Casap a fost vizitat acasă de reprezentanții clubului Viitorul, din partea clubului fiind prezent vicepreședintele Constantin Stamate. 

Este un moment delicat în cariera lui Carlo, însă suntem cu toții alături de el și îl așteptăm cât mai repede pe teren. Am luat decizia să-i mărim și contractul nu doar pentru că este un jucător de mare perspectivă, ci și pentru a-i arăta că suntem foarte mulțumiți de ceea ce a oferit el pentru FC Viitorul și că suntem cu toții alături de el în această perioadă mai puțin fastă a carierei, a declarat oficialul Viitorului.


La rândul său, Carlo Casap s-a declarat surprins de decizia clubului constănțean, însă în același timp s-a arătat încântat de susținerea primită. 

Mulțumesc domnului Hagi și clubului pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-au oferit, iar eu vreau să revin cât mai puternic, a afirmat Carlo Casap.


Internaționalul de tineret al campioanei va pleca joi în Italia, iar vineri va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se reface ligamentul încrucișat anterior al genunchiului drept.

După o săptămână de la operație Casap va reveni în România, unde își va continua perioada de recuperare.

Sursa foto: fcviitorul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Carlo Casap a revenit la campioana României (VIDEO)

15 Feb 2024 1208

Un alt fotbalist se desparte de Farul Constanța „Este timpul pentru o nouă provocare în viața mea“ (VIDEO)

16 Jun 2023 1837

LIVE TEXT Farul Constanța, în vizită la School of London. O nouă acțiune din programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță” (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Mar 2023 2397

Farul Constanța Carlo Casap - „Din vârful clasamentului, se vede frumos, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ“

19 Jan 2023 1758

„Marinarii“, pe primul loc la finele lui 2022 Denis Alibec - „Farul are față de campioană. Mereu mi-a priit aerul de Constanța“

22 Dec 2022 1937

Farul Constanța „A fost un moment special pentru mine“. La 19 ani, Ionuț Cojocaru a debutat la seniori în meciul cu Rapid

12 Nov 2022 2634

Superliga Neînvins de zece meciuri, liderul Farul Constanța întâlnește Chindia Târgoviște, și ea cu o serie pozitivă (VIDEO)

12 Nov 2022 2398

Cu mulți tineri în echipă, Farul Constanța a bătut în Giulești și e lider în grupa de Cupa României (GALERIE FOTO)

09 Nov 2022 2376

O nouă reprezentație Rapid - Farul în Giulești. După meciul din Superligă, cele două echipe se întâlnesc acum în Cupa României

09 Nov 2022 2955

Fanii Farului Constanța se mobilizează pentru meciul din Giulești „Ți-e dor de o deplasare ca la finala Cupei României?“ (GALERIE FOTO)

08 Oct 2022 2556

Farul Constanța Portarul Marian Aioani, joc psihologic la penalty-ul din meciul cu UTA. Atacantul a ratat (GALERIE FOTO)

05 Oct 2022 2204

În inferioritate numerică, Farul Constanța învinge UTA. „Marinarii“, în continuare pe locul întâi în Superligă (GALERIE FOTO)

02 Oct 2022 1490

Farul Constanța, debut, duminică, în Superligă. Denis Alibec - „Voi face totul să fim acolo sus!“

16 Jul 2022 2160

Farul Constanța „Marinarii“ își fac temele pentru a lua notă maximă la examenul cu FCU Craiova 1948. „Vrem să începem cu dreptul“ (GALERIE FOTO)

14 Jul 2022 1828

Farul Constanța, egalată la ultima fază de Csikszereda Miercurea Ciuc

02 Jul 2022 2281