Sport

Adrian Liviu Petrovici, de la Constanţa Moto Racing Team, vicecampion al României în campionatul Moto RC

Titlul de vicecampion al României în campionatul Moto RC, clasa S. 600, i-a revenit pilotului Adrian Liviu Petrovici, din Năvodari, care în competiţii reprezintă clubul Constanţa Moto Racing Team. 
 
Adrian Liviu Petrovici pilotează o motocicletă Yamaha R6, iar în etapa a cincea (ultima) a întrecerii, desfăşurată pe circuitul MotorPark de la Adâncata (judeţul Ialomiţa), a ocupat locul doi, performanţă care, coroborată cu locurile ocupate în celelalte runde, unu (în etapa a patra) şi doi (în etapele doi şi trei), i-a adus medalia de argint.
 
„Am început campionatul puţin cu stângul, întrucât, la prima etapă, am spart motorul în calificări şi nu am putut participa în runda de debut. Am avut astfel un handicap de câteva zeci de puncte, dar pe care le-am recuperat în timp, ceea ce m-a ţinut în primii trei clasaţi, iar la final mi-a adus titlul de vicecampion“, a declarat Adrian Liviu Petrovici.
 
Sursa foto: Facebook (Adrian Liviu Petrovici)
 
Citeşte şi:

UPDATE Adrian Liviu Petrovici, pe locul doi în Campionatul Național de motociclism viteză


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Adrian Liviu Petrovici, vicecampion al României în campionatul Moto RC „Orice cursă terminată pe motocicletă este una câştigată“

21 Oct 2017 2962

UPDATE Adrian Liviu Petrovici, pe locul doi în Campionatul Național de motociclism viteză

20 May 2017 1977