An negru în galeria Farului. Ieri, a fost înmormântat şi Marian Ivan „Vă reîntâlniţi în Rai. Dumnezeu să vă ierte!” (galerie foto)

2016 a fost un an negru pentru galeria Farului, care şi-a pierdut patru dintre membrii ei de nădejde. La finele lunii ianuarie, s-a stins din viaţă Ciprian Dincă (25 de ani), care a pierdut bătălia cu o boală necruţătoare, în luna martie au murit (într-un accident de maşină în Mamaia) Adrian Bâcu şi Emanuel Coroma (ambii, din Năvodari), iar zilele trecute a închis ochii pentru vecie şi Marian Ivan (26 de ani).

Ultimul dintre aceşti tineri e din Cumpăna, fiind înmormântat (ieri) în localitatea natală şi fiind condus pe ultimul drum şi de camarazii săi. Cumplitul sfârșit al suporterului a avut loc tot într-un accident rutier, petrecut pe șoseaua dintre 23 August și Mangalia, aproape de drumul care duce spre stațiunea Neptun.

„Nu te vom uita niciodată, frate!”

Moartea lui Marian Ivan i-a îndurerat pe toţi cei care l-au cunoscut. „Sunt soţie şi mama de suporteri ai Farului şi de multe ori am fost impresionată de unitatea şi forţa lor. Acest băiat merită ca suporterii cu care a împărţit aceeaşi dragoste pentru Farul să-l însoţească pe ultimul drum”, „Dumnezeu să te ierte şi să te aibă în paza lui. Nu te vom uita niciodată, frate!”, „Off… Dumnezeu să aline durerea familiei!”, „Dumnezeu să-l ierte! Mare păcat!”, „Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au fost câteva dintre mesajele din mediul online.

„Toţi tineri. Mult prea tineri“

„Vă reîntâlniţi în Rai! Dumnezeu să vă ierte! Un an negru în galeria Farului. Au mai plecat dintre noi, în afară de Cipa, şi Vomă, şi Adi, şi Manu. Toţi tineri. Mult prea tineri. Cel mai mare dintre ei avea 26 de ani! Camarazi şi dincolo de moarte! Offfff! Rămas bun, camarazi!”, îi plâng pe regretaţii dispăruţi prietenii lor din galeria SSC Farul Constanţa. În plus, pe lângă cei patru suporteri, fanii Farului l-au pierdut în acest an şi pe simbolul clubului constănţean, Dumitru Antonescu, ceea ce face ca durerea să fie cu atât mai mare.

Un nou moment de reculegere

Şi echipa care conduce în clasamentul Ligii a 4-a a judeţului Constanţa a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanţe. „Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să-şi exprime regretul cu privire la moartea tragică a suporterului nostru, Marian Ivan, răpus într-un accident rutier la vârsta de numai 26 de ani. Este o veste care ne întristează pe toţi, mai ales că unele răni mai vechi nici nu apucaseră să se închidă. Din păcate, şi în anul 2017, primul meci acasă al echipei noastre va debuta din nou cu un moment de reculegere. Conducerea şi întreaga echipă sunt alături de familia îndoliată şi transmit sincere condoleanţe! Odihneşte-te în pace, camarade!“, a fost mesajul.

SSC Farul a obţinut CIS-ul

Ieri, SSC Farul, un club înfiinţat în această vară, a obţinut certificatul de identitate sportivă. „În Liga a 4-a, nu aveam nevoie de CIS, dar, pentru sezonul viitor, de Liga a 3-a, eram obligaţi să îl avem. Ne-am asigurat încă de acum pentru sezonul viitor şi l-am obţinut. Împreună ducem mai departe spiritual farist!”, au spus cei de la SSC Farul. Fanii speră acum să fie obţinute cât mai repede şi semnele identitare ale defunctei FC Farul. „Nu putem obţine sigla, palmaresul şi culorile până nu vor fi scoase la licitaţie. Obţinerea lor este scopul principal al SSC Farul. Este trecută şi în statut. Nu decidem noi când va fi licitaţia. Oricum, aşteptăm să fie cât mai curând, dar, din păcate, mai devreme de luna mai nu credem că este posibil“, au răspuns reprezentanţii SSC Farul.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

SSC Farul, mesaj de condoleanţe după moartea lui Marian Ivan, în accidentul de lângă Neptun

Exclusiv - Adrian Bâcu şi Emanuel Coroma, tinerii morţi în accidentul din Mamaia, erau membri ai galeriei FC Farul

FC Farul - Bucovina Pojorâta: Moment de reculegere pentru Adrian Bâcu şi Emanuel Coroma şi Ciprian Dincă

Foşti suporteri fideli ai FC Farul: Mesaj în memoria lui Adrian Bâcu şi a lui Emanuel Coroma la meciul Steaua - Dinamo (galerie foto + video)

Ciprian Dincă, suporter al FC Farul, a fost înmormântat: „Odihneşte-te în pace, camarade!” (galerie foto + video)

Ciprian Dincă, suporter al FC Farul, ultimul tur de stadion: „Am senzaţia că, acolo sus, Dumnezeu îşi face galerie!”

Doliu în familia FC Farul: A murit Ciprian Dincă, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 785

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 884

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 813

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1417

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 612

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1125

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 668

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 797

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2076

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 829

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

Amical Dunărea Călărași - Farul Constanța cu șapte goluri, toate marcate în repriza a doua! Au învins gazdele (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 1522

CS Farul Constanța Surorile Anda Mihaela și Denisa Nicoleta Vâlvoi, aur și argint la Naționalele de Sambo

19 Mar 2024 409