Andi Călin şi Florin Lupu se întâlnesc în main-event Nouă constănţeni vor evolua în gala Urban Legend de la Mamaia (galerie foto)

Gala Urban Legend, care se va disputa pe 28 mai, în Mamaia, la Scoica Land Ballroom, are pe afiş mulți luptători constănţeni. Vor fi meciuri atractive, atât pe reguli de K-1, cât şi MMA, organizatorul Mihai Isop estimând că evenimentul se va desfăşura cu casa închisă.
 
Luptătorii de la cluburi din municipiul şi judeţul Constanţa care vor evolua sunt: Andi Călin, Răzvan Popiea (Oyama Karate Constanţa; antrenor, Marius Burlacu), Cezar Andrieş (CS Năvodari Kempo K-1; antrenor, Marcel Jipeanu), Liviu Iancu (Kickbox Ursoi Constanţa; antrenat de colectivul de la asociația sportivă), Robert Isop, Octavian ScoruşŞtefan Marcu (Urban Legend Academy; antrenor, Serhan Iaia), Ştefan Ilaşcu (Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Marius Sandu (Axiopolis Cernavodă; antrenor, Mircea Stoian) și Marian Simion (Atomic Fighter Cernavodă; antrenor, George Cadiu).

Urcă în ring şi un dublu campion mondial

Meciurile în care vor evolua constănţenii sunt: Andi Călin - Florin Lupu (main-event), Cezar Andrieş (campion european WTKA) - Marian Şerban (co-main-event), Liviu Iancu - Călin Petrişor, Răzvan Popiea - Daniel Bengulescu, Robert Isop - Sergiu Diaconu (campion mondial la Ashihara Karate în 2014 şi 2016), Octavian Scoruş - Alin Iancu, Ştefan Ilaşcu - Marian Simion şi Marius Sandu - Ştefan Marcu. Din corpul de arbitri fac parte şi constănţenii Şenol Amamut, Ionel Crînguş şi Nicolae Ababei, iar la asigurarea spectacolului va contribui şi o trupă muzicală.

„Va fi o gală cu un nivel valoric foarte ridicat“

„În primă fază, preconizasem 16 lupte, dar se pare că vor fi 20. Toată lumea estimează că vom merge cu casa închisă. Va fi o gală cu un nivel valoric foarte ridicat“, a declarat constănţeanul Mihai Isop, reprezentant al Urban Legend, „o promoţie în care scoatem la lumină tinere talente, dar acordăm respectul cuvenit şi legendelor“. La gală şi-au anunţat prezenţa şi mai mulţi antrenori şi jucători de la SSC Farul Constanţa, liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa.

Luptă pentru o cauză nobilă

Biletele costă 30 de lei şi 100 de lei şi vor fi scoase la vânzare de la 1 mai. Evenimentul are şi o componentă umanitară, Mihai Isop declarând că un procent de 10% din toate încasările şi vânzările cu ocazia galei va fi direcţionat către o fostă practicantă de Ashihara Karate din Braşov, care suferă de o boală incurabilă. „Familia sportului de contact e mare, iar, când un membru al ei e în suferinţă, dă dovadă de solidaritate“, a declarat reprezentantul Urban Legend, care este legat de fosta sportivă de o lungă prietenie, de 17 ani, de la Campionatul Naţional din 2000.
 
Sursa foto: Facebook 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. 30 martie 2024 Piramidă de patru luptători la gala Urban Legend. Premiu special pentru învingător!

18 Mar 2024 641

Viitorul Fântânele Radu Medeleanu, meci de top în Olanda, cu Clyde Brunswijk. Și Florin Memet a fost la înălțime (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2133

„Constanța unită“ Promoția Urban Legend, o nouă gală de top. Urmează confruntarea cu Benny Fight Academy!

19 May 2023 2366

Mamaia Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

05 May 2023 2505

Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend „Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“

29 Dec 2022 2530

Mamaia Gala caritabilă Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ își derulează o nouă ediție

27 Dec 2022 1553

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2064

Mamaia Gala Urban Legend Next Star, gata de start. În ring va fi din nou spectacol!

11 Nov 2022 2608

Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

13 Jun 2022 6748

Ediția inaugurală a „Urban Boxing“. Partide explozive și o inovație. „Va fi un show de ținută“

10 Jun 2022 2613

Colaborare între ISJ Constanța și Urban Legend. Ce temă va avea proiectul

07 Apr 2022 1552

Ediția a zecea a galei Urban Legend s-a desfășurat în Bulgaria. Zece meciuri spectaculoase!

02 Sep 2020 3741

Coronavirus. Promoția Urban Legend, apeluri la responsabilitate Luptătorul Mădălin Pîrvulescu - „Stăm în casă azi, pentru a fi bine mâine!“ (galerie foto)

27 Mar 2020 3605

Constanţa Silviu „The Street Fighter“ Streinu a încheiat în numai zece secunde meciul de la Urban Legend 9 - Invictus (galerie foto)

19 Dec 2019 9966

Constanţa Gala Urban Legend 9 Invictus. Învingătorul lui „Goliat“ luptă din nou. Meci exploziv!

22 Nov 2019 6954