UPDATE. Meciul SSC Farul - CS Năvodari, reprogramat S-au făcut paşi pentru renovarea tribunei oficiale a stadionului „Farul“

Sala de conferinţe a stadionului „Farul“ din Constanţa a găzduit o întâlnire a conducerii Suporter Spirit Club Farul cu sponsorii proiectului, desfăşurată în cadrul unei şedinţe a Comitetului Director al SSC Farul. Printre altele, au fost prezentate bilanţul fiscal şi balanţa financiară ale clubului pentru anul 2016 (turul ediţiei 2016 / 2017 a Ligii a 4-a + cele două etape disputate din retur). 

„Pe lângă aceste aspecte, am discutat şi despre bugetul pentru returul Ligii a 4-a şi pentru turul Ligii a 3-a. Încă de la primii paşi ai acestui proiect, am promis tuturor celor implicaţi transparenţă şi trasabilitate cu privire la utilizarea resurselor generate. Tocmai de aceea, considerăm că sponsorii, cărora echipa SSC Farul le datorează existenţa şi parcursul de senzaţie de până acum, trebuie să fie primii care să ia la cunoştinţă detalii despre aceste aspecte. Privim această întâlnire ca pe un punct de plecare pentru viitoarea dezvoltare a proiectului, în vederea atingerii tuturor obiectivelor propuse, atât în plan sportiv, cât şi administrativ, dar şi pentru stabilirea unor potenţiale relaţii de colaborare între cei care ne sprijină. Doar împreună ducem mai departe spiritul farist!“, a declarat Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director al SSC Farul.

„Pregătiţi de muncă”

La şedinţă a fost ridicată şi problema tribunei oficiale a stadionului „Farul“, ajunsă într-o avansată stare de degradare. Georges Muzaca aduce însă veşti bune, spunând că, de săptămâna viitoare, „cred că o să începem renovarea tribunei, cu ajutorul sponsorilor noştri“. „Pregătiți de muncă! Facem estimările zilele acestea şi ne apucăm de lucru! Vom avea nevoie de ajutorul vostru şi vă asteptăm să fiţi alături de noi!“, s-a postat pe pagina de Facebook a SSC Farul, unde s-a dat amănunte despre reabilitarea clădirii tribunei oficiale a stadionului: „Hidroizolaţie, consolidat ziduri, zugrăveli, reparaţii tâmplărie PVC etc. Estimarea lucrărilor va fi făcută publică imediat ce o vom finaliza. Aşteptăm toţi constănţenii care deţin firme în sectorul construcţii să sprijine aceste lucrări şi le mulţumim anticipat”.

Meci cu vice-lidera

Astăzi, SSC Farul, liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a a judeţului Constanţa, dispută un nou meci amical, întâlnind vice-lidera campionatului, CS Năvodari. Partida se dispută la Constanţa, pe terenul Metalul, de la ora 13.00. În ultima întâlnire de verificare înaintea începerii Ligii a 4-a, „marinarii“ vor întâlni în deplasare a treia clasată, Viitorul Fântânele, sâmbătă, 4 martie. Până acum în acest an, SSC Farul a înregistrat în meciurile amicale o victorie (3-0 cu Axiopolis Cernavodă, locul zece în Liga a 3-a), un egal (2-2 la Constanţa cu SC Oţelul Galaţi) şi o înfrângere (0-4 în deplasare cu aceeaşi echipă, înfiinţată de fanii gălăţeni). Sezonul de primăvară al Ligii a 4-a constănţene începe la 11 martie, cu etapa a 20-a.
 

UPDATE, ora 13.15 - Partida dintre SSC Farul și CS Năvodari a fost reprogramată pentru data de marți, 28 februarie, de la ora 16.00. Cauza o constituie ploaia de astăzi, care ar fi afectat foarte mult terenul Metalul, în caz că se juca pe el în aceste conditii. Cel mai probabil, partida de marți va fi găzduită de terenul Farul 2.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citește și:  
Amicalul SSC Farul-CS Năvodari, reprogramat pentru marți

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța Meci aniversar, în iunie 2024, care va marca împlinirea a 23 de ani de la barajul istoric de la Bacău

04 Feb 2024 2748

Constanța. Gest de recunoștință Portarul Mihai Popa, de la Torino, i-a oferit lui Florin Adam tricoul din meciul România - Spania

06 Aug 2023 1895

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4366

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

13 Aug 2021 3712

Știați că...? Fotbalistul Romeo Surdu de la SSC Farul Constanța împlinește astăzi 37 de ani

12 Jan 2021 1948

Fotbalistul Denis Alibec, în vacanță pe litoral, alături de familie și prieteni (galerie foto)

13 Aug 2020 4360

Trei ani de când SSC Farul Constanța a promovat în Liga a 3-a. Cum a evoluat Farul din 2016 încoace

29 Jun 2020 4216

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 4310

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 5601

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 5242

Grupa 2003 a Kinder Constanța, antrenată de Ion Barbu și Gică Mina, parcurs foarte bun în campionat

01 Nov 2019 4152

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat ca SSC Farul Constanța să participe în competiții sub denumirea FC Farul

31 Jul 2019 4045

Meci cu Rapid Bucureşti! Când va debuta Farul Constanţa în noua ediţie a Ligii a 2-a

24 Jul 2019 3664

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2019 4377