Cadouri de Paşte Fotbaliştii grupei 2004 de la Şcoala Farul 2010 le-au înseninat chipurile copiilor din Băltăgeşti (galerie foto)

Micii jucători de la grupa 2004 a Şcolii de Fotbal Farul 2010 Constanţa (antrenor, Florin Bumb) au participat, ieri, la o acţiune de suflet. Fotbaliştii au strâns şi le-au dus cadouri de Paşti copiilor nevoiaşi din satul constănţean Băltăgeşti (care aparţine de comuna Crucea). În jur de 30 de fetiţe şi de băieţei (din clasele I-IV, dar şi de la grădiniţă) s-au bucurat nespus la vederea hăinuţelor, a alimentelor, a dulciurilor, dar şi a unui telefon mobil, a unei tablete, a două biciclete şi a 15 mingi noi de fotbal.
 
„Această acţiune a avut menirea de a aduce un zâmbet pe chipurile unor copii mai puţin norocoşi, cu posibilităţi materiale reduse. Ar trebui să ne amintim mai des să fim mai buni şi cu inima caldă şi deschisă. Un dar adevărat şi uşor de oferit este acela care vine din suflet, pe care-l oferim cu bucurie şi care ne aduce împlinire şi mulţumire. Alături de noi a fost şi Asociaţia Eduvit. Le mulţumesc tuturor participanţilor şi celor care au ajutat ca această mică acţiune să fie posibilă”, a declarat Florin Bumb.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dorian

11 Apr, 2015 12:53

BRAVO cu FELICITARI !!!

Articole asemanatoare

Fotbaliştii grupei 2004 de la Şcoala Farul 2010, acţiune caritabilă la Băltăgeşti

10 Apr 2015 3580