Cadouri pentru copii nevoiași din Constanța. Printre cei care au împărțit darurile, sportivi de la CS Phoenix și militari americani de la Mihail Kogălniceanu

Copii nevoiași din mai multe localități ale județului Constanța au avut parte de o bucurie, astăzi, primind cadouri de sărbători strânse cu ocazia meciului de baschet de la Sala Sporturilor dintre echipa feminină de Liga 1 a CS Phoenix și echipa MK All Stars a americanilor cantonați la Mihail Kogălniceanu, dar și alimente și alte produse. 
 

Dictonul Craciunul este pentru toti, a ghidat acțiunile Clubului Sportiv Phoenix Constanta împreuna cu americanii de la Mihail Kogalniceanu (NATO FORCES Mihail Kogalniceanu), One Star Security si Ekara Cleaning care au împărțit în prag de Sărbători cadourile mult dorite și așteptate, la copiii nevoiași și familiile cu posibilități financiare precare de la satele și comunele județului Constanta. Chiar daca unii dintre ei nu au brad de Craciun, copiii nevoiasi de la Nisipari, Biruința, Potârnichea, și Movilița - jud. Constanța si Casa Copiilor abandonati Sf. Cuv. Arsenie din Techirghiol au simtit azi spiritul Craciunului si al Sărbătorilor de iarnă prin prisma cadourilor primite, strânse de la constănțenii cu suflet mare, în urma meciului de baschet dintre echipa feminina Liga 1 a CS Phoenix si echipa MK All Stars a americanilor cantonați la M.Kogalniceanu, din 21 decembrie de la Sala Sporturilor, la inițiativa consilierilor locali Teodor Patrichi si Secil Cantaragiu, se arată pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Phoenix Constanța.

Sursa foto: Facebook (CS Phoenix)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.