Cel mai important maraton de înot în ape deschise Record de participare la Aqua Challenge, de la Mamaia

A patra ediţie a celui mai important maraton de înot în ape deschise găzduit de România, Aqua Challenge, va avea loc mâine, de la ora 8.30, pe plaja Cazino din staţiunea Mamaia. Competiţia este organizată de Asociaţia Club Sportiv Atena, patronată de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, constănţeanul Răzvan Florea, împreună cu echipa Smartatletic şi în parteneriat cu DJST Constanţa, beneficiind de sprijinul mai multor sponsori. Startul se va da de pe plaja Cazino şi va aduna peste 250 de participanţi (nou record al competiţiei), printre care şi foşti mari sportivi.

Întrecerea va avea trei probe, cea superscurtă, pe distanţa de 500 de metri, rezervată copiilor, dar şi începătorilor, cea scurtă, de 1.500 de metri, recomandată persoanelor care înoată regulat, şi cea lungă, de 5.000 de metri, destinată sportivilor legitimaţi la cluburile de performanţă sau de masters sau persoanelor care pot face dovada unei participări la un maraton de înot pe această distanţă. Fiecare participant va primi un kit, care conţine următoarele: cască de înot, număr de concurs (care va fi prezent prin inscripţionarea căştii şi a braţelor), voucher reducere TYR - 15% şi tricoul oficial al competiţiei, dar şi diplome de participare, în timp ce primii clasaţi în proba olimpică vor fi recompensaţi cu premii în bani şi în produse, a căror valoare totală se ridică la peste 10.000 de lei. Predarea kiturilor se va face astăzi, de la ora 16.00, pe plaja Cazino, unde se pot face şi înscrieri de ultimă oră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pepenele, fructul-minune la maratonul Aqua Challenge „A fost o cursă palpitantă, cu emoţii, provocări şi multă adrenalină“ (galerie foto)

04 Aug 2014 2544

Maratonul de înot Aqua Challenge, de la Mamaia, aduce la start peste 250 de persoane de toate vârstele

02 Aug 2014 2808

Competiţie patronată de Răzvan Florea Aqua Challenge Mamaia 2014

31 Jul 2014 2368