Copiii se întrec, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, la prima ediţie a Tomis Kids Duathlon

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Atena Sport Club Constanţa, clubul patronat de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea, organizează primul duathlon din Constanţa, dedicat copiilor cu vârste între 5 şi 12 ani. 
 
Concursul se va desfăşura duminică, 31 mai, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, iar la eveniment sunt invitaţi copii, care vor trebui să alerge şi să meargă pe bicicletă, pe un traseu delimitat de organizatori. Concurenţii se vor întrece pe patru categorii de vârstă, iar starturile vor fi separate pentru fiecare secţiune, după cum urmează: ora 10.30 - cat. 5-6 ani (250 m alergare, 600 m bicicletă, 250 m alergare); ora 11.00 - cat. 7-8 ani (250 m alergare, 1,2 km bicicletă, 250 m alergare); ora 11.30 - cat. 9-10 ani (500 m alergare, 1,2 km bicicletă, 500 m alergare); ora 12.00 - cat. 11-12 ani (500 m alergare, 1,8 km bicicletă, 500 m alergare).

Primii trei clasaţi vor fi premiaţi

Numărul de participanţi la fiecare categorie de vârstă este de 50 de copii, fete şi băieţi. Fiecare concurent primeşte câte un kit de participare, care conţine tricoul oficial al evenimentului şi un număr de concurs, acesta putând fi ridicat, în zilele de 28 şi 29 mai, de la bazinul de înot Atena Swim Center din Constanţa, unde se fac înscrierile şi unde se poate achita taxa de participare, în valoare de 35 de lei. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare categorie de vârstă. Toţi participanţii vor primi diplome şi medalii de finisher, iar festivitatea de premiere va avea loc în zona evenimentului, cu începere de la ora 13.00.

Declaraţie pe propria răspundere

Concurenţii vor participa la competiţie folosind propriul echipament, casca de protecţie fiind obligatorie, şi se recomandă să poarte echipament corespunzător condiţiilor meteorologice de la ora desfăşurării competiţiei. Unul dintre părinţii / tutorii / reprezentanţii legali ai copiilor va completa şi semna o declaraţie prin care îşi va da acordul pe proprie răspundere cu privire la implicarea în concurs şi va declara că participantul (copilul) este apt din punct de vedere medical pentru participarea la această competiţie. Numerele de concurs vor fi puse la dispoziţie de organizatori şi se vor înmâna concurenţilor după completarea şi semnarea declaraţiilor pe propria răspundere. Numărul de concurs va fi prevăzut cu elastic şi va trebui purtat pe spate de fiecare concurent la proba de ciclism, apoi învârtit în zona pieptului / abdomenului la proba de alergare, astfel încât să fie vizibile. Numărul de participare nu poate fi alterat (tăiat, decupat, împăturit) sau acoperit în niciun fel.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.