Cristi Ganea - „Sunt de bătut“ Cele două meciuri FC Viitorul - Steaua, de la Ovidiu, se dispută cu casa închisă

FC Viitorul va susţine săptămâna viitoare două meciuri oficiale cu Steaua la Ovidiu. Biletele de intrare s-au epuizat cât ai zice peşte.
 
Luni, 14 decembrie, de la ora 20.30, se va juca prima partidă, în Liga 1, iar joi, 17 decembrie, de la aceeaşi oră, va avea loc disputa din sferturile Cupei României. Biletele s-au vândut la pachet, pentru ambele meciuri, preţurile fiind 60 de lei (la tribuna I), 40 de lei (la tribuna a II-a) şi 20 de lei (la peluza I şi a II-a). După cum au anunţat organizatorii, tichetele au fost distribuite ieri, în puncte din Constanţa şi Ovidiu, începând cu ora 10.00, iar în mai puţin de două ore, s-au epuizat, astfel că ambele confruntări se vor disputa cu casa închisă.
 
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, cel care va găzdui dubla, are o capacitate de 4.500 de locuri.
 
În acest moment, FC Viitorul se află în clasamentul Ligii 1 pe locul doi, cu 40 de puncte, în vreme ce Steaua ocupă poziţia a cincea, cu 34 de puncte. În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de două ori: în campionat, pe 30 august, Steaua impunându-se cu 1-0 pe teren propriu, şi cu ocazia unui amical jucat la Braşov, pe 10 octombrie, când victoria i-a revenit FC Viitorul cu acelaşi scor.

Florin Tănase - „Trebuie să fim puternici“ 

„Este o atmosferă bună în lotul nostru. Suntem fericiţi că am revenit pe locul doi, dar şi mai fericiţi că aproape ne-am îndeplinit obiectivul. 99% suntem în play-off. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele. Steaua e cea mai titrată echipă a României. Cu siguranţă, va veni la Ovidiu pentru a da totul ca să câştige. Trebuie să fim puternici, să ne antrenăm bine şi să câştigăm noi. Va conta că la Steaua s-a schimbat antrenorul, vor fi mai motivaţi, iar unii dintre ei vor încerca să demonstreze că se poate pune bază şi pe ei. Dar pe noi nu ne interesează ce se întâmplă la adversar. Îmi doresc să câştigăm sau să nu pierdem în campionat, iar în Cupă să mergem mai departe. Ne bazăm şi pe sprijinul publicului“, a declarat golgheterul FC Viitorul, Florin Tănase.

Cristi Ganea - „Două meciuri frumoase“

„În meciul din fieful Stelei, am făcut un meci foarte bun, dar am pierdut nemeritat. Am jucat bine şi în amicalul de la Braşov. Ne aşteaptă două meciuri frumoase. Evoluăm contra Stelei într-un moment foarte bun al nostru. Steaua e motivată, cu antrenor nou, astfel că va ieşi un spectacol deosebit. Schimbarea antrenorului s-a văzut la Craiova, steliştii parcă erau alţi jucători. Contează mult un asemenea şoc. Ne dorim să câştigăm în campionat şi să trecem, de ce nu, şi în Cupă mai departe. Ştim că ne putem bate cu oricine şi să jucăm un fotbal atractiv. Steaua e de bătut, nu ne e frică“, a spus şi fundaşul stânga Cristi Ganea.

Paul Peniu - „Steaua porneşte favorită“ 

„Ne aşteptam să existe un interes deosebit în rândul spectatorilor pentru cele două meciuri. Îmi pare rău că nu avem mai multe locuri în tribună. Însă cred că şi dacă stadionul avea o capacitate dublă faţă de cea actuală, tot nu făceam faţă. Pentru noi, problema e simplă: batem şi ne vedem de drum în continuare, atât în campionat, cât şi în Cupă. La ei s-a creat o emulaţie deosebită, în urma venirii antrenorului Laurenţiu Reghecampf, însă, chiar şi fără acest eveniment, Steaua oricum era un adversar redutabil. Cred că are cel mai valoros lot din campionat. În ultimele trei - patru etape, au jucat bine, dar au avut şi ghinion. Iar la Craiova evoluţia a fost excelentă. Steaua porneşte favorită, fiind echipa campioană, dar avem şi noi şansa noastră şi ne vom lupta pentru ea. Tratăm meciul ca pe oricare altul. Noi jucăm fotbal, nu-l păcălim“, a arătat Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi.

Autocare pentru suporterii din Constanţa

 FC Viitorul a anunţat că la ambele confruntări va asigura autocare tip cursă specială (tur - retur) pentru suporterii care nu au mijloc de transport personal. Traseul va fi Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Atât luni, cât şi joi, autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 18.30. Ultima cursă va fi la ora 19.45, iar returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidelor.

Sursa foto: Academia Hagi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 956

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 1044

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1198

Farul Constanța. 16 ianuarie 2024 Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“

16 Jan 2024 1198

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1459

Farul Constanța Andrei Artean - „Îmi doresc să marchez din nou și să câștig o nouă Supercupă“

30 Jun 2023 1211

Originar din Agigea Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă. „Felicitări, suflete minunate!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2023 6856

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4230

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

28 Feb 2023 1797

Farul Constanța „Clubul nostru nu a fost niciodată implicat și nu va fi niciodată de acord cu astfel de practici necurate“

21 Feb 2023 2821

Fundașul Kevin Boli, achiziționat de Farul Constanța (VIDEO)

09 Jan 2023 1996

Sondaj de opinie Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții

04 Jul 2022 2044

Constanța. La 32 de ani, atacantul Vlad Rusu a agățat ghetele în cui „Îi mulțumesc fotbalului pentru tot ce mi-a oferit“ (GALERIE FOTO)

04 Jul 2022 3843

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

27 Jun 2022 2468

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 3017