CS Farul Constanţa a cucerit Paleta de Argint

Întrecerea de tenis de masă Paleta de Argint, desfăşurată, până ieri, la Buzău, şi rezervată copiilor de zece ani, i-a revenit în clasamentul general clubului Farul Constanţa, care a cucerit locul întâi în concursul feminin pe echipe şi a mai urcat pe podium, pe poziţia secundă, la simplu feminin, prin Elena Zaharia. Formaţia de fete a fost alcătuită din Elena Zaharia, Andreea Grigore, Lavinia Tănase şi Ana-Maria Grigoraş, acestea câştigând toate cele şapte partide disputate. În concursul de băieţi, CS Farul (Emir Culpedin, Alexandru Amzu, Daniel Manu şi Paul Militaru) s-a clasat pe locul 5.
Întrecerile individuale s-au disputat ieri, iar în afară de argintul Elenei Zaharia, Andreea Grigore s-a clasat pe locul 4, Emir Culpedin, pe 7, iar Daniel Manu, pe 13. La individual, Elena Zaharia a jucat practic într-un picior, după o accidentare care a necesitat coaserea rănii, mica sportivă dormind cu atela ghipsată toată noaptea și având nevoie de îngrijiri. „Așa a ajuns Elena în finală, câștigând trei meciuri. Cu aceste puncte, am întrecut a doua clasată, CSM Buzău. Bravo pentru curajul și dăruirea cu care a luptat marea noastră eroină“, a declarat antrenorul Viorel Filimon.
Cucerirea trofeului a încununat o muncă de durată a copiilor, care se antrenează de trei ani, fiind îndrumați de Viorel Filimon, Liliana Sebe, Stelian Haşoti, Daniela Micu și Rodica Gheorghe. În plus, pe lângă faptul că au pregătit o parte a copiilor pe parcursul anului, Cristina Hârâci și Ana-Maria Sebe au fost prezente și la Buzău, conducând unii dintre sportivi la meciuri, de pe banca tehnică.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La Paleta de Argint, tânăra constănţeancă a evoluat aproape într-un picior „Elena Zaharia, eroina noastră!“

11 Jul 2014 2294