CS Farul Constanţa, pe primul loc. Zece medalii! Remus Boroiu, campion naţional la bodybuilding classic şi la games classic bodybuilding (galerie foto)

CS Farul Constanţa a fost cel mai bun club, prin numărul medaliilor cucerite, la faza finală a Campionatului Naţional de culturism, bodybuilding classic, games classic bodybuilding, women physique şi culturism perechi (seniori şi senioare), care s-a desfăşurat la Sibiu.
 
Gruparea de pe litoral a urcat de zece ori pe podium, cinci dintre medalii fiind de aur, patru de argint şi una de bronz. Campioni naţionali au devenit Remus Boroiu, la bodybuilding classic (categ. +1,80 m) şi la games classic bodybuilding (categ. +1,75 m), Cosmin Iancu, la bodybuilding classic (categ. 1,71 m), Răzvan Marcoci, la culturism (categ. 70 kg) şi Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, la perechi.

Încă două medalii pentru Şindelaru 

Medaliile de argint le-au revenit lui Răzvan Şindelaru, la games classic bodybuilding (categ. 1,75 m) şi la bodybuilding classic (categ. 1,75 m), Dianei Pivniceru, la women physique (open), şi lui Taufic Masri, la culturism (categ. 90 kg). Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Alexandru Voicu, la culturism (categ. 100 kg). În apropierea podiumului s-au clasat Daniel Căpriceană, la bodybuilding classic, Mircea Stan, la culturism (categ. 70 kg), Sergiu Creţu, la culturism (categ. 90 kg), care au ocupat poziţia a patra, şi Marius Licurici, al cincilea în clasament la bodybuilding classic (categ. 1,80 m). De pregătirea sportivilor şi a sportivelor de la CS Farul se ocupă Cristian Mihăilescu şi Florina Rovenţa. Într-un clasament neoficial pe cluburi, CS Farul a ocupat locul întâi la întrecerea de la Sibiu.

„Visul vieţii mele a fost realizat“ 

„Sunt mândru că fac parte din această mare familie a CS Farul, unde am cunoscut oameni minunaţi, fiecare cu povestea lui de viaţă. De la fiecare am învăţat câte ceva. Cum să nu vrei să participi cât mai des când ai aşa familie?“, a spus Remus Boroiu. „Clubul Farul Constanţa se întoarce şi de la Sibiu cu sportivi medaliaţi. Lupta continuă! Mulţumim celor care ne-au încurajat, dar şi celor care ne-au criticat, ne dau şi mai multă încredere în noi şi ne fac mai ambiţioşi“, a arătat şi Diana Pivniceru. „Visul vieţii mele a fost realizat, iar munca adevărată şi disciplina au fost răsplătite. Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi încurajări“, a punctat Răzvan Marcoci, care se mândreşte şi el că reprezintă CS Farul: „Club de sportivi, familie adevărată, prieteni pe viaţă!“.

„De acum începe adevărata luptă!“ 

„Obiectivul a fost atins. Primul an de seniorat, la categoria 100 kg, alături de concurenţi puternici, cu o experienţă vastă. Am reuşit să fiu unul dintre cei trei medaliaţi. De acum începe adevărata luptă!“, a menţionat Alexandru Voicu. „La prima participare la Campionatul Naţional de culturism, speram la o medalie, dar locul cinci nu mă dezamăgeşte, având în vedere nivelul ridicat al competiţiei“, a declarat Marius Licurici. „Am pierdut podiumul, dar am câștigat încredere și dorința de a merge mai departe! Chiar dacă nu m-am descurcat extraordinar la această competiție, vreau să vă mulțumesc enorm că sunteți alături de mine! Sunt cel mai fericit că fac parte din această familie frumoasă! Doamne ajută pe viitor și sunt convins că vom deveni cei mai buni“, a punctat și Daniel Ionuț Căpriceană.   
 
Sursa foto: Facebook şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ana Maria

12 Aug, 2018 12:57

Stie cineva cand se inaugureaza www.superset.ro ? Merci!

Articole asemanatoare

De la „Ninja Warrior România“ la „Ferma. Un nou început“ Remus Boroiu, campion al CS Farul Constanţa, la un reality show al Pro TV, în munţi (galerie foto)

12 Jan 2019 7625

CS Farul Constanţa, pe podium şi la Campionatul Naţional de culturism şi fitness de la Arad (galerie foto)

18 Sep 2018 5488