Deltacons, din nou invinsa de constanteni

Spectacol voleibalistic la Sala Sporturilor

Sansele formatiei de pe litoral de a cuceri in premiera titlul de campioana nationala la volei masculin s-au marit considerabil dupa ce joi seara, Began si compania au invins cu scorul de 3-1 la seturi pe eterna rivala, Deltacons Tulcea. Urmarit din tribune de peste o mie de spectatori, meciul contand pentru ultimul turneu al play-off-ului Superligii a fost unul deosebit de spectaculos, cu rasturnari de scor nerecomandate cardiacilor. VCM Constanta avea nevoie de o victorie in aceasta partida, pentru a mai spera la titlul national. Derbyul a fost dealtfel dominat de jucatorii pregatiti de Petrica Stancu si Romeo Enescu, care au demonstrat o mare dorinta de victorie si o ambitie fara margini. VCM a castigat primul set intr-o maniera categorica 25-13, un atu al constantenilor fiind adus de cateva serve excelente ale "falsului" Laurentiu Lica, mingi imposibil de prins de catre voleibalistii tulceni. Cel de al doilea "act" a fost mult mai echilibrat, Deltacons avand o tresarire de orgoliu si reusind sa se impuna cu 25-23. Trecusera doar 44 de minute de joc efectiv si scorul la seturi era unul egal. In setul trei a fost randul lui Viorel Dirivenco sa se remarce, extrema echipei noastre reusind sa puncteze de mai multe ori, intr-o maniera entuziasta. Scor 26-24 si partida intra in setul patru, "act" la finalul caruia urma sa se decisa si formatia castigatoare. Intreaga echipa a reusit sa se concentreze la maximum si sa castige puncte decisive in economia intalnirii. Setul s-a incheiat cu scorul de 25-21 si VCM a castigat derbyul campionatului national. Tot in prima zi a turneului, la Sala Sporturilor s-a disputat partida dintre Petrom si Dinamo, ploiestenii invingand cu scorul de 3-0. Ieri seara, dupa inchiderea editiei, s-au disputat alte doua partide extrem de importante Deltacons - Dinamo si VCM - Petrom. In cursul serii de astazi, Sala Sporturilor va gazdui ultimele confruntari ale turneului: VCM - Dinamo si Deltacons - Petrom. Pentru a cuceri titlul, VCM (16 p) trebuie sa castige toate meciurile turneului iar Deltacons (lidera clasamentului in play-off, cu 17 p) sa piarda cu Petrom sau Dinamo. Revenind la partida de joi seara, trebuie mentionati protagonistii spectacolului voleibalistic: VCM - Began (capitan), Jean Serban, Iulian Stoian, Harabagiu, Pavel, Ivkovic, Enache Popescu, Voinea, Mihaila, Lica, Oancea, Parpala, Oros, Dirivenco.Deltacons Tulcea - Pereu, Ilies, Costache, Gontariu, Iosif, Pavel, Teotoc, Dumitrescu (cpt), Tanasescu, Kovacs, Abraham, Palade si Pavel.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 385

Camera Deputaților a numit 10 membri în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

28 Mar 2024 348

Loteria Română a lansat o platformă prin care pot fi achiziționate bilete la cele mai cunoscute jocuri

25 Mar 2024 591

Centrul pentru incluziune socială a romilor, reactivat la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 936

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719

CSM Constanța Baschetbalistele, o nouă mare performanță. Au cucerit Cupa României! „Un succes istoric“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1277

Primul caz din România de operație pe creier prin pleoapă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „dr. Carol Davila” (GALERIE FOTO)

09 Mar 2024 811

MApN Acord, în premieră, între Guvernul României şi Guvernul Regatului Maroc cu privire la cooperarea în domeniul militar și tehnic

28 Feb 2024 328

Prima premieră a anului 2024 la Teatrul de Stat Constanța Sold-out la spectacolul „A douăsprezecea noapte” de William Shakespeare, montat de regizorul Andrei Șerban (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 748

A murit Mioara Roman!

23 Feb 2024 1248

„A douăsprezecea noapte” de W. Shakespeare în regia lui Andrei Șerban – premieră la Teatrul de Stat Constanța

21 Feb 2024 803

Record de participanți la UNTOLD Dubai! Ce vedete au urcat pe scena festivalului (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 606

Guvern Premierul Ciolacu anunță reorganizarea a încă două ministere

16 Feb 2024 777

Premieră Condamnare în primul și singurul dosar de Cyberbullying din Constanța! Decizia, atacată la instanța superioară (RECHIZITORIU)

15 Feb 2024 867

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 815