Durere fără margini la căpătâiul lui Adrian Tinca. Mâine este înmormântarea (galerie foto)

Durere fără margini la căpătâiul fostului rugbyst și antrenor constănțean Adrian Tinca, decedat, în Franța, la numai 50 de ani. Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus aseară la capela Cimitirului Central din Constanța, iar de atunci prietenii, colegii și apropiații îi aduc un ultim omagiu.

Astăzi, după terminarea meciului amical CS Năvodari - Dinamo, rugbyștii echipei bucureștene vor veni și ei să aprindă o lumânare.

Înmormântarea este programată mâine, la Cimitirul Central. La ora 13.00, preotul va veni la capelă, iar, după serviciul religios, cortegiul mortuar va merge la Biserica Nașterea Sf. Ioan Botezătorul (Aleea Capidava nr. 7, lângă Cambridge School, în spatele Pieței Brotăcei).

De la biserică, se va pleca la stadionul Mihai Naca, unde va avea loc un alt ceremonial, sicriul cu trupul neînsuflețit urmând a fi dus pe gazon, la centrul terenului, pe arena pe care Adrian Tinca a cunoscut atâtea satisfacții, atâat ca sportiv, cât și ca antrenor. La stadion vor veni și tineri rugbyști de la echipe din țară care participă la un turneu în Constanța. De la stadion se va merge la cimitir, acolo unde Adrian Tinca își va dormi somnul de veci.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul rugbyst şi antrenor Adrian Tinca a fost înmormântat ieri la Constanţa „Familia rugby-ului a pierdut un om de calitate“ (galerie foto+video)

13 Mar 2017 13188

Cântec de rugby al sportivilor de la Tomitanii Constanţa lângă sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Tinca (video)

12 Mar 2017 16564

Prietenii și familia se pregătesc de înmormântare. Trupul neînsuflețit al fostului rugbyst Adrian Tinca, depus la Capela Cimitirului Central

10 Mar 2017 6928