Eduard Chelariu, învins de Samo Petje la gala Final Fight Championship din Austria

Luptătorul constănţean Eduard Chelariu, de la clubul Sharks Gym, a fost declarat învins, prin decizie unanimă, în meciul de kickboxing cu slovenul Samo Petje, de la gala Final Fight Championship, desfăşurată la Linz, în Austria.

„Meciul sportivului nostru Edi Chelariu s-a terminat cu decizia în favoarea campionului mondial al promoţiei Final Fight Championship. Un meci foarte bun, condiţie fizică extraordinară, momente extrem de favorabile pentru  noi, însă a lipsit un plus de agresivitate! Suntem mulţumiţi şi mândri de tine, Edi! Mulţumim tuturor celor care ne-au încurajat şi au fost alături de noi! Oss! Sharks Gym Constanţa“, a postat pe Facebook luptătorul Alex Filip, unul dintre cei care au înfiinţat clubul Sharks Gym.

Pe site-ul oficial FFC s-a scris: „Samo Petje l-a învins pe Chelariu, dar nu a arătat aşa cum plănuia. Chelariu a început meciul curajos, nearătând respect faţă de adversarul său. Era evident că a venit să lupte şi exact asta a făcut. Cu toate acestea, primele două minute ale luptei nu au fost spectaculoase, până când Chelariu a lansat o lovitură care l-a supărat pe Petje, iar acesta a ridicat tempo-ul. După ce a văzut că oponentul său e serios, Petje a început runda a doua cu un plan de joc calculat şi a stat aproape de Chelariu până la final. Deşi au făcut tot ce au putut, niciunul dintre luptători nu a dat lovitura finală, dar Petje a adunat mai multe puncte“.

Alex Filip a anunţat că un alt luptător de la Sharks Gym, Cătălin Căşaru, va lupta pe 4 noiembrie în gala Eagles MMA, care se va disputa în Republica Moldova, la Chişinău. „Început de drum spre galele mari de MMA din Europa şi din lume!”, este mesajul lui Alex Filip.    

Sursa foto: Facebook (Final Fight Championships) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Evenimente festive la Fântânele şi Cogealac Nunta luptătorului Iulian Grăjdan şi botezul fiului acestuia. Petrecere de vis! (galerie foto)

05 Sep 2019 10920

Constanţa. Gala Urban Legend 7. Meciuri tari România - Olanda „Sunt tanc, bombardier! Nu-i voi da prea multe şanse!“ (galerie foto + video)

23 May 2019 4739

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 2907

Luptătorul Eduard Chelariu, de la Sharks Gym Constanţa, victorie în gala „Colosseum Tournament“ de la Cluj

31 Oct 2018 4479

Luptător la Sharks Gym Constanţa Cătălin Căşaru, învingător în gala „Eagles Fighting Championship-7“, de la Chişinău (galerie foto + video)

06 Nov 2017 4417

Eduard Chelariu, de la Sharks Gym Constanţa, invitat să lupte şi în organizaţia King of Kings

02 Nov 2017 5804

Mădălin Pârvulescu şi Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, aur la Cupa Europeană de Kempo (galerie foto)

31 Oct 2017 6452

Club nou pentru sporturi de contact Luptători cunoscuţi din Constanţa îşi ascut „colţii“ la Sharks Gym (galerie foto)

11 Oct 2017 16100

Eduard Chelariu - Samo Petje, în Austria Dumitru Ţopai, Mădălin Crăciunică şi Ozel Mustafa luptă în galele de la Festivalul Superkombat

16 Sep 2017 7734

Meciul din gala Superkombat din China, ultimul din cariera lui Alex Filip! „Această poveste ia sfârşit aici“ (galerie foto+video)

28 Aug 2017 8282

Alex Filip și Eduard Chelariu au pierdut meciurile susținute în gala Superkombat din China

26 Aug 2017 3655

UPDATE. La ce televiziune pot fi urmărite meciurile lui Alex Filip şi Eduard Chelariu din gala Superkombat din China (galerie foto)

26 Aug 2017 6041

În China merge şi Cătălin Căşaru Alex Filip şi Eduard Chelariu vor avea adversari de top la gala Superkombat de la Shenzhen

19 Aug 2017 2676

A filmat în România alături de Harvey Keitel Legenda Oleg Taktarov, „Ursul din Rusia“, a atras privirile pe plaja de la Mamaia (galerie foto+video)

17 Jul 2017 10359

Legendarul luptător Oleg Taktarov, seminar la Mamaia. Kamara, printre spectatori (galerie foto + video)

15 Jul 2017 8402