Fan al lui Cristiano Ronaldo, mijlocaşul FC Viitorul a fost dezamăgit în 2004 Dragoş Nedelcu a dus lupte grele cu Florin Cernat

Tânărul mijlocaş Dragoş Nedelcu, unul dintre cei mai atractivi jucători ai FC Viitorul pe piaţa transferurilor, mărturiseşte că fotbalul l-a atras de mic şi că după ce va agăţa ghetele în cui îşi va desfăşura activitatea tot în domeniul sportului-rege. 
 
„Fotbalul m-a atras foarte mult încă de când eram mic. Mă jucam timp îndelungat cu mingea pe stradă, în faţa casei. În momentul de faţă, nu-mi văd viitorul departe de fotbal. Este ceea ce iubesc şi voi continua în domeniu chiar şi după ce voi încheia activitatea de jucător“, a declarat mijlocaşul central de 20 de ani. Constănţeanul are vii în memorie amintirile legate de Campionatul European din 2004, competiţie la care, fiind fan al lui Cristiano Ronaldo, a ţinut cu Portugalia. Această echipă a pierdut însă finala în faţa surprizei Grecia. „Am fost dezamăgit atunci“, a precizat Dragoş Nedelcu.

Învins de Hodorogea în finala Cupei Hagi 

Tânărul fotbalist îşi aminteşte şi de prima întâlnire cu Gică Hagi, cel care îl pregăteşte acum la campioana României. „Am participat la Cupa Hagi cu FC Farul, iar dânsul a înmânat trofeul. Am pierdut finala contra echipei colegului meu de acum Hodorogea! Ştiam de pe atunci cine e Hagi. Orice copil îl cunoaşte. E cel mai mare fotbalist român din toate timpurile şi i-a adus bucurii enorme României. Sunt mândru că am ocazia să lucrez cu dânsul“, a arătat mijlocaşul. 

„E foarte matur în joc“ 

Dragoş Nedelcu spune că cel mai greu adversar direct pe care l-a avut până acum în Liga 1 a fost Florin Cernat, în prezent la FC Voluntari. „E foarte matur în joc, extrem de rapid şi vede lucrurile dinainte. Se cunoaşte că a jucat la un nivel înalt“, arată jucătorul. Dragoş e primul din familia sa care a ajuns la marea performanţă cu fotbalul. „Şi tata a jucat fotbal, dar la un nivel amator. A încercat să continue, dar n-a putut, neavând sprijin, iar apoi a încercat să mă ajute pe mine. Îi place foarte mult acest sport“, arată tânărul Nedelcu.

A respins oferta FCSB 

Fotbalistul nu a plecat alături de coechipierii săi în al doilea stagiu de pregătire al acestei veri, din Slovenia, pentru a analiza oferta primită din partea FCSB. Internaţionalul Viitorului a decis în cele din urmă să respingă oferta bucureştenilor, astfel că îşi va continua pregătirile alături de campionii României.
 
„Mulţumesc Stelei pentru încrederea pe care mi-a oferit-o şi pentru interes. Am analizat şi am decis că cel mai bine pentru mine în acest moment este să joc în străinătate, astfel că am fost nevoit să refuz oferta Stelei. Rămân în continuare la Viitorul până când se va ivi pentru mine o ofertă din străinătate“, a declarat Dragoş Nedelcu, pentru site-ul oficial al clubului constănţean. „Nu m-am gândit până acum în ce campionat mi s-ar potrivi cel mai bine. Dacă voi ajunge la o echipă din străinătate, mă voi adapta campionatului respectiv“, a arătat fotbalistul Viitorului.

Astăzi, meci cu ŢSKA Moscova 

Campioana României susţine astăzi ultimul meci din cantonamentul sloven, întâlnind ŢSKA Moscova, echipa de pe locul doi din campionatul Rusiei. Până acum, în această vară, FC Viitorul a disputat următoarele partide de verificare: în Turcia - 1-2 (Țucudean) cu Inter Baku, 2-1 (Al. Stoica, Vl. Morar) cu FK Zira; în Slovenia: 3-2 (Cicâldău 2, Al. Stoica) cu NK Celje, 6-0 (D. Lopez 2, Cicâldău 2, Vl. Morar, N. Roşu - din penalty) cu selecţionata jucătorilor sloveni liberi de contract, 2-2 (Ţucudean 2) cu NK Aluminij şi 1-3 (Ov. Herea) cu FK Krasnodar.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalistul Dragoș Nedelcu, de la Farul Constanța, cetățean de onoare al comunei Istria (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 1354

Farul Constanța - FC Voluntari Hagi - „Încercăm să ne revenim. Lucrurile trebuie reglate foarte repede“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Jul 2023 2092

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4133

Superliga Trei meciuri în prima zi din etapa a treia a turneelor play-off / play-out, printre care și Farul - Universitatea Craiova

06 Apr 2023 1544

Golul cu Rapid, al 13-lea marcat de Farul din afara careului mare în acest sezon. Dragoș Nedelcu, în echipa etapei (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 1183

Farul Constanța Dragoș Nedelcu, omul meciului în Giulești. Denis Alibec - „Am un ghinion fantastic“. Enes Sali - „Va veni și golul“

04 Apr 2023 1529

Farul și fanii ei, la nivel înalt în Giulești Hagi - „Pentru noi, fiecare meci e o provocare. Ne place că am ajuns acolo sus, e frumos“ (GALERIE FOTO)

03 Apr 2023 1674

UTA - Farul Constanța, în Superligă Hagi - „Sperăm să facem un meci foarte bun și să ne întoarcem acasă cu puncte“ (VIDEO)

22 Feb 2023 2495

Farul Constanța Dragoș Nedelcu - „Îmi doresc să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa să se bată la titlu“

30 Dec 2022 2077

Farul Constanța, alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart“ din Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Oct 2022 2022

Farul Constanța a căzut de acord cu FCSB pentru transferul unui fotbalist. Un alt jucător pleacă însă de pe litoral

14 Jun 2022 3712

FCSB - Farul Constanța, debut în play-off Gică Hagi - „Sperăm să ne autodepășim și să facem un meci foarte bun“

12 Mar 2022 3963

Bradley de Nooijer, omul partidei Farul - FC Botoșani. A venit și primul său gol în Liga 1! (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2408

Farul Constanța a învins FC Botoșani și s-a calificat în play-off (GALERIE FOTO)

03 Mar 2022 2678

FCSB - Farul Constanța Gică Hagi - „Mergem cu încredere că putem reuși lucruri foarte bune“ (VIDEO)

25 Feb 2022 4369