Farul ataca al doilea succes al returului

farul.jpgCristian Cămui: „În deplasare am evoluat mai bine ca pe teren propriu, ne simţim mai în largul nostru"

Cu şanse minime de salvare de retrogradare, „rechinii" speră la un rezultat pozitiv în meciul de astăzi de la Braşov unde vor înfrunta formaţia pregătită de Răzvan Lucescu, partidă contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.
Consilierul tehnic al formaţiei Farul Constanţa, Cristian Cămui, a declarat, joi, că este dezamăgit de evoluţia echipei în retur, dar are încredere că jucătorii săi pot obţine un rezultat bun cu FC Braşov, mai ales că aceştia evoluează mai bine în deplasare. „E ruşinos că am acumulat doar patru puncte în retur. La Braşov mergem să jucăm. În deplasare am evoluat mai bine ca pe teren propriu, ne simţim mai în largul nostru. Despre retrogradare nu pot să spun decât că ne jucăm şansa până la final", a declarat Cristian Cămui. Tehnicianul speră ca începând cu acest meci să se încheie arbitrajele potrivnice de care Farul a avut parte în ultimele partide. În meciul de la Braşov, Farul Constanţa nu îl va putea utiliza pe golgheterul său Chico, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În locul său a fost convocat Cristian Pantelie. De asemenea, echipa de pe litoral se vede lipsită pentru două dintre cele cinci meciuri rămase până la finalul sezonului de serviciile atacantului Denis Alibec, convocat la echipa naţională Under 19. Astfel, Alibec ar rata meciurile cu FC Argeş şi Pandurii. Farul a ajuns ieri la Braşov, iar în cursul aceleiaşi zile a avut programată o şedinţă de pregătire. De cealaltă parte, tehnicianul braşovenilor, Răzvan Lucescu nu se va putea baza în meciul cu Farul pe Abrudan şi Duarte, ambii suspendaţi. De asemenea, Măldărăşanu şi Dani Coman nu şi-au revenit complet după unele probleme medicale. În schimb, va reapărea în lot Cristescu, jucător care a fost accidentat. Lucescu a declarat că echipa sa trebuie să uite de înfrângerea de la Bistriţa şi să se concentreze pe jocul cu Farul, echipă care, după părerea noului selecţioner, nu trebuie subestimată chiar dacă are şanse minime de salvare de la retrogradare. „Trebuie să strângem rândurile foarte repede şi să dăm absolut totul. E păcat de parcursul pe care l-am avut până acum, e păcat ca un om să ne afecteze, să ne destabilizeze. Ştim că întâlnim o echipă care în momentul de faţă are şanse puţine de a se salva de la retrogradare, dar care de fiecare dată a reuşit rezultate şi evoluţii interesante. Chiar dacă Farul este într-o situaţie delicată, trebuie să câştigăm", a spus Răzvan Lucescu. Meciul dintre FC Braşov şi Farul va începe la ora 18.00 şi va fi arbitrat de Teodor Crăciunescu, ajutat la cele două margini de Bogdan Velicu şi Mihai Artene. Observatorii acestei partide vor fi Mircea Salomir şi Mircea Stoenescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 325

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 212

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 498

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 490

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 563

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 440

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1017

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 225

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 500

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 546

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1082

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 618

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1269

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 480

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 424