Farul se teme de arbitraj la Piatra Neamt

1204146758.jpg

Ion Marin: "Inainte, la Piatra Neamt erai calcat in picioare atat de cei 11 jucatori, cat si de cei trei arbitri. Sper sa avem un arbitraj corect si sa nu se repete arbitrajele cu care eram obisnuiti odata"

Farul va disputa, maine, incepand cu ora 19.00, la Piatra Neamt, un meci extrem de important in lupta pentru salvarea de la retrogradare, in compania Ceahlaului, meci contand pentru etapa a XXI-a a Ligii I. Echipa de pe litoral va deplasa la Piatra Neamt un lot de 18 jucatori, alcatuit din: Vlas, Curca - portari, Bacila, Farmache, Gheara, Schiopu, Barbu, Maxim, Ben Teekloh, Gerlem, Patrascu, Voiculet, Nanu, Todoran, Gaston Mendy, Chico, Gosici si Liviu Mihai II. Atacantul Daniel Florea nu va putea evolua in partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, fiind accidentat, in timp ce fundasul Laurentiu Florea si mijlocasul Marius Nae nu au fost inclusi in lot pentru aceasta partida de catre antrenorul Ion Marin. In alta ordine de idei, mijlocasul Florin Lungu, in varsta de 27 de ani, a solicitat conducerii clubului Farul rezilierea contractului, care ii expira la finalul actualului sezon, pentru a-si cauta o alta echipa. Antrenorul Ion Marin a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca echipa sa sa aiba parte de un arbitraj corect in partida din deplasare, cu Ceahlaul Piatra Neamt, programata, vineri, in cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. Tehnicianul constantean spera ca arbitrii sa fie in stare sa fluiere corect pentru ambele echipe. "Inainte, la Piatra Neamt erai calcat in picioare, atat de cei 11 jucatori, cat si de cei trei arbitri. Sper sa avem un arbitraj corect si sa nu se repete arbitrajele cu care eram obisnuiti odata. Vreau ca brigada de arbitri sa fie in stare sa tina jocul in mana, sa fluiere corect si de o parte, si de alta", a spus Marin. Tehnicianul a explicat ca in partida de vineri va juca la rezultat, pentru ca este constient de situatia echipei din clasament. "Este un joc de sase puncte, un joc in care, daca gazdele pierd, intra mai rau decat noi in zona periculoasa a retrogradarii. Jucatorii sunt constienti ca suntem in pericol si vom face tot ce putem pentru a acumula puncte. Speram sa nu venim cu mana goala, vom juca realist, la rezultat", a adaugat Ion Marin. Tehnicianul Farului a mai adaugat ca, in ciuda situatiei in clasament, atmosfera la echipa este foarte buna, echipa pregatindu-se foarte serios pentru aceste doua deplasari. Portarul Adrian Vlas il va avea, maine, ca adversar pe finul sau, mijlocasul Vasilica Cristocea, imprumutat de Steaua la Ceahlaul Piatra Neamt pana la sfarsitul campionatului. "Ii urez bafta finului Cristocea, dar dupa meciul cu noi. Indiferent cine joaca, scopul este acelasi, salvarea de la retrogradare. Noi suntem montati sa plecam cu trei puncte de acolo", a spus Vlas. Dupa aceasta partida, Farul va avea un nou meci dificil cu Dinamo, in deplasare.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 502

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 429

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1064

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 478

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 656

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 627

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1730

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 669

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 823

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 608

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 599

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 646

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 528