FC Viitorul II întâlneşte Precizia Săcele FC Viitorul a stabilit un amical cu Sepsi Sf. Gheorghe



Cantonamentul din Poiana Braşov al FC Viitorul se apropie de final, urmând a se încheia pe 24 iunie. Până acum, fotbaliştii pregătiţi de Gică Hagi au disputat un meci amical, 1-0 cu formaţia Colţea Braşov, urmând ca, pe 24 iunie, constănţenii să întâlnească Sepsi Sf. Gheorghe, echipă nou-promovată în Liga a II-a.
 
Iniţial, Viitorul ar fi trebuit să joace al doilea amical cu Milsami Orhei, dar, în cele din urmă, adversarul a fost echipa din judeţul Covasna. Disputa cu Sepsi se va disputa pe stadionul Carpaţi din Braşov.
 

„Uşor-uşor, ne intrăm în ritm şi sperăm ca meciul următor să jucăm mai bine. A fost doar prima partidă de verificare. E greu la început, e oboseală, am avut vacanţă destul de mult, peste o lună. Jucătorii noi se integrează bine. E ceva nou pentru un club mic precum al nostru să evolueze în cupele europene. Jucăm destul de frumos şi sperăm să o facem la fel de bine ca în sezonul trecut“, a declarat Ianis Hagi, unul dintre căpitanii FC Viitorul, după meciul cu echipa Colţea Braşov.

 
În cantonament, cei de la FC Viitorul i-au sărbătorit pe doi dintre componenţii lotului, cu ocazia zilelor de naştere. Kevin Boli a împlinit 25 de ani, iar Paul Iacob a ajuns la 20.
 
În intervalul 27 iunie - 8 iulie, formaţia constănţeană va întreprinde un cantonament extern, în Polonia, la Gniewino, la baza de pregătire folosită de echipa națională a Spaniei la Euro 2012. Din Polonia, FC Viitorul va pleca în Austria pentru încă un stagiu de pregătire de o săptămână (8-15 iulie). Meciurile de pregătire ale Viitorului din străinătate sunt următoarele: în cantonamentul din Polonia - pe 29 iunie, cu APOEL Nicosia; pe 3 iulie, cu Arka Gdynia; pe 6 iulie, cu Partizan Belgrad; în cantonamentul din Austria - pe 11 iulie şi 14 iulie, adversarii nefiind încă stabiliţi.
 
La munte, alături de FC Viitorul, se află în cantonament şi echipa secundă, FC Viitorul II (Liga a III-a), care, astăzi, va disputa, la Săcele, de la ora 11.00, un meci amical cu echipa locală Precizia. 

Sursa foto: Academia Hagi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La trei zile după meciul contra Chindiei Marți, FC Viitorul întâlnește FC Botoșani în Liga 1

15 Dec 2020 2796

FC Viitorul Constanța anunță transferul jucătorului spaniol José Miguel Castañeda Macho "Josemi"

01 Sep 2020 2765