FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu Gică Hagi - „Nu trebuie să subestimăm Pandurii şi să intrăm pe vârfuri în teren“

Liderul Ligii 1 la fotbal, FC Viitorul, susţine astăzi, pe teren propriu, de la ora 17.30, partida din etapa a 23-a a campionatului, cu Pandurii Tg. Jiu.
 
Confruntarea este găzduită de stadionul central din complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, în direct la Digi Sport, Dolce Sport şi Look Plus. FC Viitorul conduce clasamentul cu 45 de puncte, în vreme ce echipa gorjeană e a 11-a în ierarhie, cu 19 puncte. Formaţia gazdă vine după şase victorii consecutive în Liga 1 şi e deja calificată în turneul play-off al campionatului.
 
„Ne bucurăm că am început anul foarte bine, continuând în nota în care am terminat 2016. Luni (n.r. astăzi), întâlnim o echipă total schimbată faţă de cea de anul trecut şi cu un antrenor care a căpătat experienţă. La meciul cu Poli Iaşi, Pandurii a fost o echipă bine organizată şi a stat bine în teren. Dacă nu vom fi conectaţi la maximum, gorjenii vor fi periculoşi. Trebuie să avem răbdare şi să jucăm la acelaşi nivel 90 de minute. În fotbal, cel mai greu e atunci când te crezi învingător dinainte. I-am atenţionat pe băieţi asupra acestui aspect. Sper să facem un meci foarte bun şi să ne impunem spiritul şi stilul. Victoria e foarte importantă pentru FC Viitorul. Nu trebuie să subestimăm Pandurii, nu trebuie să intrăm pe vârfuri în teren“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„Încă n-am cucerit nimic“

„Regele“ a subliniat că elevii săi trebuie să se adapteze stării vremii. „Iarna e grea, complicată. Nu noi facem vremea. Fotbalul se joacă afară. Ca să ai condiţii foarte bune, trebuie să investeşti mult. Pe vremea noastră însă, terenurile nu erau încălzite. Eu am jucat şi la -15 grade, şi pe ploaie, şi pe ninsoare, şi pe teren, Dinamo, plin de zăpadă. Un sportiv trebuie să evolueze în orice condiţii. Ideal ar fi ca terenurile să se prezinte în condiţii bune, dar e greu, având în vedere vremea şi cheltuielile mari“, a arătat Hagi, care a remarcat atmosfera foarte bună din lotul FC Viitorul. „Eu cer seriozitate. Trebuie să muncim în continuare. Suntem în formare şi încă n-am cucerit nimic. Avem de demonstrat. În fotbal, ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi. Acesta e mottoul meu, după el mă ghidez. Avem şase victorii consecutive şi vrem să prelungim cât mai mult această serie“, a punctat managerul tehnic al FC Viitorul.

Biletele se găsesc azi şi la casele de la stadion

Biletele de intrare la meci au următoarele preţuri: la tribuna 0 - 40 de lei, la tribuna I - 30 de lei, la tribuna a II-a - 20 de lei, la peluze - 10 lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru tichete. Acestea se pot procura prin reţeaua Eventim şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete, la stadionul central, în intervalul orar 14.30 - 18.30.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - Pandurii gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, 13 februarie, începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.

Obligaţi să câştige

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea, Pandurii având o echipă nouă, despre care nu ştim multe lucruri. Am analizat jocul lor, însă doar într-un meci. Dacă jocul nostru va fi bun, precum în a doua repriză cu Dinamo, şi nu ne vom abate de la ce avem de făcut, vom câştiga. M-am integrat foarte bine, am fost primit excelent. Cu majoritatea băieţilor mă ştiam de mai mult timp“, a declarat Neluţ Roşu, mijlocaş la FC Viitorul, achiziţionat în această iarnă.
 
„Venim după o victorie cu Dinamo şi suntem obligaţi să câştigăm. Dacă ne vom face jocul obişnuit, vom avea un meci uşor. Cred că la titlu ne vom bate cu Steaua, care are un lot foarte bun. Noi suntem însă mai omogeni“, a arătat şi atacantul Vlad Morar, un alt transfer al liderului Ligii 1.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3113

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1383

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2913

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2652

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2150

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910