Fotbaliştii Farului încheie vacanţa pe 12 ianuarie 2015 Auraş Braşoveanu - „Cei tineri au întâietate”



Intraţi în vacanţă pe 6 decembrie, după meciul cu Gloria Buzău, ultimul din 2014 în Liga a II-a, fotbaliştii Farului vor reveni la pregătire pe 12 ianuarie 2015, la ora 11.00. „Marinarii” au încheiat anul pe antepenultima poziţie, la numai două puncte de lanterna roşie, iar în continuare se anunţă o remaniere a lotului. 


„E cert că ne vom despărţi de unii dintre jucători. În primul rând, vom renunţa la cei care au o anumită vârstă şi care nici nu au confirmat pe teren. Cei mai tineri, care nu au acumulat încă experienţa primilor, dar care au arătat atitudine şi faptul că-şi doresc mai mult, au întâietate. Încercăm să asigurăm continuitate prin oameni din Constanţa, la toate nivelurile. Am plecat la drum cu acest obiectiv şi nu abdicăm de la el”, a punctat preşedintele FC Farul, Auraş Braşoveanu. La Farul mai este însă o categorie de jucători, cei pe care clubul intenţionează să-i oprească, dar care vor ei să plece. „Vom discuta cu aceştia pentru a-i convinge să continue la Farul”, a mai spus Auraş Braşoveanu. Oficialul farist a declarat că încă nu s-a luat o hotărâre în privinţa configuraţiei băncii tehnice pentru 2015, echipa încheind anul cu Ion Barbu şi Gică Mina antrenori. „Este o decizie care-i va aparţine patronului Giani Nedelcu”, a precizat Auraş Braşoveanu.

În primele 12 etape ale sezonului, echipa a fost condusă de antrenorul Marian Pană, secondat de Ion Barbu, iar din runda a 13-a, principal a trecut Barbu, ajutat de Gică Mina. În 16 etape de campionat, „marinarii” au obţinut numai 12 puncte, având o rată de succes de 25%. Farul a realizat doar două victorii (celelalte meciuri încheindu-se cu şase egaluri şi opt înfrângeri), golaverajul este 16-30, iar „adevărul” -12. În acest moment, constănţenii sunt la nouă puncte de locul şase, ultimul care asigură accederea în play-off (obiectivul Farului), dar Auraş Braşoveanu crede că „marinarii” pot încheia sezonul regulat în primele şase formaţii. „Mai avem şanse să prindem play-off-ul. Trebuie să ne reorganizăm însă”, a arătat preşedintele Farului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.