Gabriel Iancu s-a întors la FC Viitorul Gică Hagi - „Am convingerea că va reveni în prim-plan“

 

Transferat de FC Viitorul la Steaua, în 2013, mijlocaşul ofensiv Gabriel Iancu (21 de ani) a revenit după trei ani la echipa lui Hagi, însă numai pentru pregătire. Ultima dată, fotbalistul a jucat la echipa turcă Karabukspor, iar în prezent încearcă să revină la o formă optimă sub bagheta „Regelui“.
 
„Gabi Iancu are hârtie prin care i se permite să se antreneze cu noi. Încercăm să îl punem la punct pentru viitor, să-i fie bine. A vrut să vină acasă, unde a crescut fotbalistic. Noi suntem mereu deschişi în a sprijini un jucător. Clubul nostru respectă jucătorii. Am vorbit cu el şi am convingerea că va reveni în prim-plan. Aşa cum Nicuşor Stanciu a ajuns sus, aşa şi el va reveni în scurt timp, precum Denis Alibec. Clubul nostru formează jucători, dă jucători pe piaţă şi îi ajută, pentru a-i repune pe un drum bun. Chiar dacă mai greşesc, sunt tineri, sper să înveţe din aceste lucruri. La un tânăr poţi întotdeauna să mai accepţi o greşeală, la un bătrân, nu. El nu-i al nostru, aparţine de altcineva, deci nu ne gândim să-l păstrăm, ci doar să-l punem în formă. Altă discuţie nu se impune“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Astăzi, meci cu ASA Tg. Mureş

Echipa constănţeană susţine astăzi meciul din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1, întâlnind în deplasare ASA Tg. Mureş. Partida a fost programată la ora 20.30. Cele două echipe sunt vecine de clasament, ASA ocupând ultimul loc, şase, cu 20 de puncte, iar FC Viitorul aflându-se o poziţie mai sus, cu 24 de puncte. „Ne gândim la ce avem de făcut din campionatul viitor, dar nu neglijăm nici prezentul, adică evoluţiile din play-off, unde întâlnim echipe bune, cu mai mare experienţă decât a noastră. Până la vară, jucătorii trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă, iar apoi vom vedea cu ce fotbalişti vom continua“, a spus Hagi. 

Robert Hodorogea, gol pentru Naţionala României

Toţi cei trei jucători convocaţi de la FC Viitorul la echipa de tineret a României, Robert Hodorogea, Răzvan Marin şi Florin Tănase, au evoluat în meciul oficial susţinut de tricolorii mici, pe teren propriu, contra echipei similare a Ţării Galilor, din preliminariile Campionatului European din 2017. România U-21 a bifat trei puncte importante în faţa Ţării Galilor, după ce s-a impus cu 2-1 (1-0).
 
Hodorogea şi Marin au jucat din primul minut, în timp ce Tănase, venit de la Naţionala de seniori, a fost ţinut pe banca de rezerve de selecţionerul Cristian Dulca şi a fost introdus pe teren în repriza secundă. Drumul spre victorie a fost deschis de Robert Hodorogea, care a punctat în minutul 37, în urma unui corner. Al doilea gol al României a fost înscris de Alexandru Ioniţă II, în minutul 58, iar galezii au redus din handicap în minutul 90+2.

Hodorogea a jucat tot meciul, ca fundaş dreapta, iar titular integralist a fost şi Răzvan Marin, folosit mijlocaş defensiv. Atacantul Florin Tănase a intrat pe teren în minutul 71 şi a ieşit accidentat în minutul 85.

Sursa foto: Academia Hagi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910