Ginerele consilierului Vasile Olan, de la Mangalia Mihai Peniu, fiul cel mic al lui Paul Peniu, s-a dedicat agriculturii

Mihai Paul Peniu, fiul cel mic al preşedintelui Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Paul Peniu, s-a lansat de ceva vreme în agricultură, în apropiere de Mangalia, alăturându-i-se socrului său, Vasile Olan. Acesta este consilier local la Mangalia, activând ca secretar al Comisiei Economice şi de Fonduri Structurale Europene a Consiliului Local.

„Mihai este absolvent de Relaţii Comerciale, iar în prezent urmează şi Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole de la Universitatea «Ovidius»“, a declarat Paul Peniu. Mihai a decis să se dedice exclusiv activităţii din agricultură, astfel că a renunţat la calitatea de administrator la SC Maxcom Services SRL, respectiv asociat şi administrator la SC Ilighting Store SRL, două firme ale familiei Peniu.
Deciziile celor două societăţi care-l privesc pe Mihai Peniu au fost publicate în Monitorul Oficial. Potrivit documentului, în cazul SC Maxcom Services SRL, administrarea societăţii se va face în continuare de asociatul unic Paul Peniu. În cazul SC Ilighting Store SRL, administrator a fost numit Cristian Peniu (fratele mai mare al lui Mihai). Cei doi erau asociaţi în societate, iar Mihai şi-a cesionat părţile sociale către Cristian, care a devenit asociat unic.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.