HelloWeRun la Constanţa Cătălin Jitcovici şi Antoanela Manac, învingători în crosul costumelor amuzante (galerie foto)



Asociația Sportivă Sanasport Constanța a organizat sâmbătă o competiţie inedită, crosul HelloWeRun, primul cros costumat din municipiul Constanța. Cursa a avut loc în Centrul Vechi al Constanţei, pe distanța de doi kilometri, fiind o întrecere predominant distractivă și degajată.
 
Cei aproximativ 60 de alergători au parcurs traseul Piața Ovidiu - bulevardul Tomis - Muzeul de Arta Populară Constanța - Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa - Piața Ovidiu. Ocupanţii locurilor pe podium au fost: la masculin - 1. Cătălin Jitcovici, 2. Andrei Cojocaru, 3. Cristian Tranulea; la feminin - 1. Antoanela Manac, 2. Nastasia Fotu, 3. Seigen Besir. HelloWeRun este primul eveniment care deschide oficial pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016.
 
Evenimentul internațional „Maratonul Nisipului” (ediția a III-a) va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță. Înainte de începerea HelloWeRun, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la clubul „Colectiv“ din Bucureşti. 

Urmează Santa Run şi Love to Run

„Prin astfel de curse, pe distanţe mai mici, în care îmbinăm sportul şi distracţia, urmărim să promovăm, printr-o expunere repetată, oraşul Constanţa şi Maratonul Nisipului. Pe 20 decembrie, va avea loc crosul Santa Run, la care participanţii vor primi căciuliţe şi bărbi de Moş Crăciun. Traseul va fi în jurul Parcului de la Primărie, tot pe distanţa de doi kilometri. Apoi, pe 14 februarie, se va desfăşura întrecerea Love to Run, care va fi o competiţie mixtă, în care perechile, formate dintr-un băiat şi o fată, vor alerga pe treptele de la plaja Modern“, a declarat Daniel Antonaru, preşedintele Sana Sport. La HelloWeRun, cel mai amuzant costum, care i-a aparţinut lui Valentin Perjoc, a fost premiat cu vouchere pentru servicii medicale, iar primii trei clasaţi au primit premii în bani.
 
Sursa foto: Facebook  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a desfăşurat primul cros costumat din oraşul Constanţa (galerie foto)

31 Oct 2015 2564

Premieră la Constanţa La crosul HelloWeRun, participanţii aleargă în costume amuzante

29 Oct 2015 2004

Primul cros costumat din Constanța

28 Oct 2015 2589

Comunicat de presa - Cros inedit de Halloween in orasul Constanta

28 Oct 2015 1696