Steaua - ASA Tg. Mureş, diseară, la Constanţa Informaţii pentru spectatorii care vin la Supercupa României (galerie foto)

Stadionul „Farul“ din Constanţa găzduieşte în această seară, de la ora 21.00, meciul dintre Steaua, campioana României şi deţinătoarea Cupei, şi echipa vicecampioană, ASA Tg. Mureş, cele două formaţii disputându-şi trofeul Supercupei României.
 
Interesul în jurul partidei este foarte mare, astfel încât Federaţia Română de Fotbal face apel la deţinătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor şi pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor.

Trafic rutier restricţionat

Porţile stadionului „Farul“ se vor deschide la ora 19.00. Pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi, în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion. Totodată, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 17.00 - până la terminarea partidei, în imediata apropiere a stadionului, pe străzile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna.

Cum intră la meci minorii sub 14 ani

Măsurile de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Tomis“ Constanţa. Accesul copiilor de orice vârstă în stadionul „Farul“ se va face pe baza biletului. Minorii sub 14 ani au acces în arenă doar însoţiţi de o persoană majoră. Spectatorii au obligaţia de a ocupa locul înscris pe bilet. Suporterii echipei ASA Tg. Mureş care vor face deplasarea în mod organizat la meci vor intra în stadion prin strada Panait Cerna, la fel ca şi persoanele cu dizabilităţi care deţin bilete la acest joc.

Trofeu nou

Cupa care va fi acordată învingătoarei este una nouă, realizată în Italia, înaltă de 70 de centimetri şi grea de peste şase kilograme. Spre deosebire de trofeul Cupei României, care era păstrat doar un an de echipa care îl câştigă, Supercupa nu este transmisibilă. De ieri, cele două echipe sunt la Constanța. Antrenorul lui ASA Tg. Mureş, Dan Petrescu, a spus că are probleme de lot, dar că speră într-o evoluție bună a echipei sale. Totodată, fostul internațional a confirmat că va pleca apoi să antreneze în China. De cealaltă parte, Mirel Rădoi speră într-o victorie a Stelei. Tehnicianul a recunoscut că are ceva emoții, dar important e ce va face echipa pe teren. Rădoi le-a cerut elevilor săi să trateze meciul cu seriozitate și nu să ia în seamă problemele cu care se confruntă ASA. 

Constănţeanul Aurel Oniţă, în brigada de arbitri

 Meciul de diseară va fi condus la centru de arbitrul Radu Petrescu, din Bucureşti, care va fi ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Ovidiu Artene (Vaslui). Arbitri adiţionali sunt Horaţiu Feşnic (Cluj) şi Andrei Chivulete (Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost desemnat constănţeanul Aurel Oniţă, iar ca observatori vor oficia Marian Salomir (Cluj) şi Aurel Ionescu (Bucureşti).
 
Sursa foto 1: frf.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Andrei Artean s-a transferat la o echipă din străinătate

16 Jan 2024 1113

CSM Constanța George Buricea, întâlnire emoționantă la festivitatea de premiere cu fiica lui, Sara Buricea, voleibalistă la Dinamo (GALERIE FOTO)

21 Aug 2023 3366

Handbal CSM Constanța, medalie de argint în Supercupa României. De la egal la egal contra campioanei! (GALERIE FOTO)

20 Aug 2023 1502

UPDATE. Handbal CSM Constanța, în finala mare a Supercupei României. Revenire de senzație cu Minaur, după 11-17 la pauză! (GALERIE FOTO)

19 Aug 2023 1512

Handbal CSM Constanța luptă în turneul Final Four al Supercupei României 2023. „Sezonul care a trecut ne obligă la mai mult“

18 Aug 2023 1130

CSM Constanța - Minaur Baia Mare. Finala Cupei României, reeditată în Supercupa României

08 Aug 2023 1144

Handbaliștii de la CSM Constanța se pregătesc pentru Supercupa României. Format nou al competiției

29 Jul 2023 1162

Baschet CSM Constanța va disputa Supercupa României. Noul sezon va avea parte, din nou, de All Star Game!

18 Jul 2023 1177

Editorial Farul Constanța, campioană. Nu însă și la buget! Astfel că performanța cuceririi titlului e și mai mare

16 Jul 2023 1444

După Supercupă, Farul Constanța joacă miercuri în preliminariile Ligii Campionilor Hagi - „Ne așteaptă o nouă provocare importantă“

09 Jul 2023 1224

Farul Constanța Gheorghe Popescu - „Va fi un an extrem de greu, pentru că vara a fost una foarte ciudată“ (VIDEO)

09 Jul 2023 1390

Hagi, după Sepsi OSK - Farul 1-0 „Avem mult de muncă, jucătorii noștri nu sunt toți la același nivel de pregătire“

08 Jul 2023 1656

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins Farul Constanța și a cucerit Supercupa României (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 1649

Campioana Farul Constanța luptă sâmbătă pentru un nou trofeu, Supercupa României. „Ne dorim să avem cât mai mulți fani alături“

08 Jul 2023 1287

Farul Constanța - Sepsi OSK, în Supercupa României Gheorghe Hagi - „Cred că va ieși un meci foarte bun“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Jul 2023 2366