Sport

La 14 ani, 6 luni și 26 de zile, Roberto Mălăele este cel mai tânăr debutant din istoria FC Viitorul!

Partida de la Reșița, din 16-imile Cupei României, dintre CSM Școlar și FC Viitorul (scor 2-4) a consfințit debutul în prima echipă a Viitorului pentru patru dintre jucătorii crescuți în Academia de Fotbal Gheorghe Hagi: Cristian Ene (20 ani), Tiberiu Căpușă (19 ani), Roberto Mălăele (14 ani) și Robert Neciu (18 ani).

Ene și Căpușă au fost titulari și au fost integraliști, iar Mălăele și Neciu au intrat pe parcursul partidei. Mălăele l-a înlocuit pe Vînă în minutul 66, iar Neciu i-a luat locul lui Horj din minutul 75.

Cristi Ene a contribuit serios la victoria cu 4-2 și a reușit să înscrie de două ori în debutul partidei (în minutele 5 și 7), iar Roberto Mălăele a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Viitorului, la 14 ani, 6 luni și 26 de zile !

FC Viitorul îi felicită pe cei patru jucători pentru debut și le urează în continuare evoluții foarte bune în tricoul negru-albastru!, se arată pe site-ul oficial al clubului.


Sursa foto: fcviitorul.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalişti la Academia Hagi Remus Mihai a marcat la Naţională. Roberto Mălăele şi Ştefan Bodişteanu, coautori la două goluri (galerie foto + video)

24 Nov 2017 359

Nepotul lui Horațiu Mălăele, cel mai tânăr debutant din istoria FC Viitorul! Gică Hagi - „Intră pe teren și demonstrează ce știi!“ (galerie foto)

28 Oct 2017 1465

E nepotul lui Horaţiu Mălăele! Din lotul FC Viitorul pentru meciul din Cupa României face parte și un puști de 14 ani, Roberto Mălăele!

24 Oct 2017 681