Sport

Luptător la CS Năvodari Petrică Purcaru l-a învins în gala Colosseum pe Răzvan Mustaţă, rudă cu fotbalistul Ovidiu Herea (galerie foto)

Luptătorul Petrică Purcaru, de la CS Năvodari (antrenor, Marcel Jipeanu), a câştigat meciul susţinut în gala Colosseum Tournament - Vikingii, eveniment care a avut loc la Bucureşti.
 
Purcaru şi Mustaţă s-au duelat la categoria -65 kg, meciul fiind inclus în main-card. Adversarul sportivului năvodărean locuieşte în capitală şi ţine de mulţi ani cu echipa de fotbal Rapid. Este rudă cu un fost fotbalist giuleştean (care a jucat şi la FC Viitorul) Ovidiu Herea, acesta botezându-i luptătorului un copil.
 
Marcel Jipeanu a remarcat însemnătatea succesului elevului său. „O victorie importantă pentru sportivul nostru din Năvodari! Petrică a demonstrat că merită să lupte în asemenea gale! Urmează un meci mare în luna decembrie, la Roma, unde sportivul nostru va lupta pentru titlul european WTKA. Centura se află deja la Năvodari şi trebuie să o păstrăm acasă! După cum se vede, campionii se nasc la Năvodari!“, a precizat Marcel Jipeanu.
 
Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu şi Colosseum Tournament)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptător la CS Năvodari Kempo K-1 Petrică Purcaru, învingător în gala Fight 4 Respect de la Craiova (galerie foto)

04 Apr 2017 2415

CS Năvodari Kempo K-1 a cucerit 31 de medalii la Campionatul Naţional

28 Mar 2017 1598

Luptătorii de la CS Năvodari au cucerit 19 medalii la Campionatul Naţional (galerie foto)

09 Mar 2016 1008

Petrică Purcaru l-a învins pe Cosmin Mărcuţă la gala Extreme Fight VI (galerie foto)

29 Apr 2015 1541

Cosmin Mărcuţă - Petrică Purcaru, cel mai aşteptat meci al întrecerii Extreme Fight VI

23 Apr 2015 1324

Luptători la CS Năvodari Petrică Purcaru şi Cezar Andreieş, învingători în gala profesionistă de la Galaţi (galerie foto)

11 Mar 2015 1325