Luptătorul Cătălin Căşaru a primit o diplomă de excelenţă la Cupa Keru Kento (galerie foto)



Desfăşurată în localitatea constănţeană Lazu, prima ediţie din acest an a Cupei Keru Kento a reunit peste 150 de sportivi, de la 13 cluburi. Spectatorii au putut urmări atât meciuri pe reguli de K-1, cât şi partide de Karate Kyokushin.
 
Au evoluat luptători de la cluburi din Constanţa, Năvodari, Brăila, Urlaţi şi Tulcea, de pe plan local nelipsind grupări precum CS Keru Kento, Wind Extreme, Oyama Karate Constanţa, Ashihara Karate Constanţa, Fight Club Vixon Constanţa ori CS Năvodari Kempo K-1. „A fost o gală reuşită, cu meciuri foarte spectaculoase“, a declarat Lucian Stoicoci, antrenorul de la CS Keru Kento, organizator al întrecerii.
 
Invitatul special al Cupei Keru Kento a fost luptătorul constănţean Călălin Căşaru, de la clubul Pontica Constanţa, un sportiv redutabil de MMA, pregătit de Daniel Asaftei. Căşaru a primit de la Lucian Stoicoci o diplomă de excelenţă, iniţiativă argumentată astfel: „Pentru faptul că promovează foarte bine mişcarea noastră şi sportul de contact. Recent, a avut un rezultat deosebit la gala RXF. Cătălin le-a adresat câteva cuvinte de încurajate copiilor care au participat la Cupă“.

Ismail Tarkan şi Adrian Răduţ, remarcaţi

Doi dintre luptătorii cunoscuţi de la CS Keru Kento, Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, nu au evoluat acum la evenimentul desfăşurat la Lazu. Sportiv consacrat, cu meciuri la Superkombat, Crăciunică este posibil să lupte, în luna mai, şi la Respect World Series, cel mai nou circuit de lupte. În lipsa din ring a celor doi, Lucian Stoicoci a remarcat în mod deosebit alţi elevi de-ai săi, Ismail Tarkan şi Adrian Răduţ. „Sper să-i calce pe urme lui Mădălin Crăciunică. Ambii sunt juniori şi s-au impus prin KO în runda întâi. Tarkan are 17 ani şi a învins la categoria 75 kg un senior de 23 de ani. Răduţ, care are 16 ani, a dispus la categoria 68 kg de un luptător de la Urban Warrior Gym Brăila“, a spus Stoicoci.

Şapte victorii pentru Oyama Karate

La Cupa Keru Kento, luptătorii de la CS Oyama Karate Constanţa au câştigat şapte dintre cele nouă meciuri în care au evoluat. Câştigătorii sunt Mario Irofte, Dan Bărăitaru, Edward Ruse, Ştefan Ion, Matei Doreanu, Sunni Mustafa şi Matei Alexandru, dar Marius Burlacu şi Lidia Dobrin (cei care se ocupă de pregătirea sportivilor) au subliniat şi evoluţia Lorenei Dinu şi a lui Sebastian Stoica. Duminică, luptătorii Oyama Karate evoluează la o nouă competiţie, Cupa Budo Master, de la Bucureşti. 

Pe pagina de Facebook „Ashirara Karate Constanţa - Stefan Dojo“, au fost remarcate evoluţia Alexiei Puiu şi a lui Alexandru Burada, „care au obţinut locul întâi, amândoi câştigători prin ippon“, dar şi prestaţiile sportive ale lui Gabriel Nedelcu şi Alexandru Toboc, cei care, „deşi au avut adversari mult mai experimentaţi, au făcut meciuri excelente“.

Sursa foto: Facebook
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sharks Gym Constanța Mădălin Pîrvulescu luptă pentru centură în Austria, la gala „Vendetta“

16 Jan 2024 954

Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, prima înfrângere la profesioniști. „Voi reveni anul viitor mai motivat, mai puternic și mult mai determinat“

24 Dec 2022 1686

Constanța Fostul luptător Cătălin Cășaru s-a căsătorit. Mai mulți sportivi cunoscuți printre invitați (GALERIE FOTO)

04 May 2022 7931

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 7018

Luptător la Sharks Gym Constanţa Cătălin Căşaru, învingător în gala „Eagles Fighting Championship-7“, de la Chişinău (galerie foto + video)

06 Nov 2017 4417

Luptătorul Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, se va pregăti o lună în Suedia, la o celebră sală de MMA

03 May 2017 9178

Luptător la CS Pontica Cătălin Căşaru l-a învins pe Adrian Grec şi a cucerit din nou centura RXF (galerie foto)

27 Apr 2017 8641

Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, luptă în gala MMA RXF 26

11 Apr 2017 2884

Interpretează Balkan şi Glorya Luptătorii Alex Filip şi Cătălin Căşaru, din Constanţa, apar în videoclipul melodiei „Nu am somn“ (video)

15 Mar 2017 7365

Mai mulţi sportivi cunoscuţi din Constanţa îşi serbează astăzi zilele de naştere (galerie foto)

12 Apr 2016 3766

„Puştiul Dinamită“ de la CS Pontica Exploziv! Luptătorul Cătălin Căşaru l-a surclasat pe Daniel Chrzanowski la gala RXF (galerie foto+video)

23 Mar 2016 3529

„Puştiul Dinamită“ Cătălin Căşaru îl întâlneşte pe Corneliu Lascăr la gala RXF

16 Mar 2016 5934

„Puştiul dinamită“ Luptătorul Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, participă la Campionatul Mondial de MMA

20 Nov 2015 3975

Campionii Alex Filip şi Cătălin Căşaru, invitaţi speciali la seminarul memorial „Gheorghe Oancea“ (galerie foto)

04 Nov 2015 2427

Luptător la CS Pontica Cătălin Căşaru, campion naţional la MMA şi selecţionat în lotul României pentru Mondiale

22 Sep 2015 8166