Luptătorul Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, se va pregăti o lună în Suedia, la o celebră sală de MMA

Luptătorul constănţean de MMA Cătălin Căşaru se va pregăti timp de o lună în Suedia, la Stockholm, la una dintre cele mai bune săli de MMA din Europa şi din lume, All Star Training Center. Sportivul de 27 de ani va pleca în Suedia cu luptătorul Superkombat Alex Filip. 
 
„Weekend plin pentru sportivii de la CS Pontica din Constanţa! Pe data de 5 mai, voi pleca împreună cu Cătălin Căşaru în Suedia, la Stockholm, la una dintre cele mai bune săli de MMA din Europa şi din lume, All Star Training Center, cu un număr mare de luptători ce activează în UFC şi în alte promoţii mari. Cătălin va avea la această sală o perioadă de pregătire de aproximativ o lună, dar şi oportunitatea de a semna cu o organizaţie mare. În acelaşi weekend, antrenorul CS Pontica, Daniel Asaftei, va face deplasarea la Madrid, unde luptătorul Edy Chelariu va susţine un superfight în cadrul galei Superkombat. Ţin să mulţumesc tuturor celor ce ne-au ajutat să ajungem aici şi să putem trece la următorul nivel. Cine ştie, poate vom avea un constănţean în UFC. Eu cred şi voi crede tot timpul în visele mele! Osss!“, a postat pe Facebook Alex Filip.

A cucerit din nou centura RXF 

Recent, Cătălin Căşaru a cucerit pentru a doua oară centura RXF, după ce l-a învins pe Adrian Grec în gala RXF 26, care s-a disputat la Braşov. „A fost o partidă frumoasă. Cătălin a dominat meciul“, a declarat Daniel Asaftei. Şi când a intrat pentru prima dată în posesia centurii, Căşaru a dispus de acelaşi adversar. De altfel, cei doi s-au întâlnit de trei ori până acum în circuitul MMA, iar Căşaru s-a impus mereu.
 
Sursa foto: Facebook (Cătălin Căşaru)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.