Medalie, cupă şi diplomă de excelenţă in memoriam Victorii dedicate lui Marius Iulian Ursoi la Cupa Keru Kento K-1 (galerie foto)

Luptătorii de la CS Kickbox Ursoi Constanţa au participat la prima competiţie de după decesul celui care îi pregătea, Marius Iulian Ursoi (fost campion mondial şi multiplu campion naţional). 

Antrenaţi acum de mai mulţi băieţi cu experienţă din sală, sportivii au evoluat la ediţia a şasea a Cupei Keru Kento K-1, care s-a desfăşurat în localitatea Lazu. În ciuda faptului că nu au avut decât o lună de pregătire pentru această competiţie, reprezentanţii Kickbox Ursoi au evoluat foarte bine, obţinând opt medalii: patru de aur (Bogdan Brânzei, Liviu Iancu, Costin Ghindeanu, Dănuţ Gălăţeanu), trei de argint (Giulia Nagy, Mihaela Nanu, Bogdan Tătaru) şi una de bronz (Ştefan Coroamă).

Au tehnică deosebită

„La competiţie au participat peste 20 de cluburi, din mai multe judeţe, cu sportivi de calitate şi foarte bine pregătiţi. Luptătorii noştri s-au prezentat şi de data aceasta exemplar, reuşind meciuri foarte frumoase, în care au etalat tehnica deosebită pe care o stăpânesc, dobândită în urma antrenamentelor făcute mulţi ani cu Marius Iulian Ursoi. Bilanţul este unul deosebit pentru o lună de pregătire“, a declarat fostul prim-vicepreşedinte al Kickbox Ursoi, Cătălin Nagy, care a devenit preşedinte al asociaţiei sportive.

Moment de reculegere

Acesta a remarcat şi momentele încărcate de emoţie ale competiţiei de la Lazu. „S-a ţinut un moment de reculegere, iar foştii săi sportivi i-au dedicat victoriile obţinute lui Marius Iulian Ursoi. Au fost clipe deosebit de emoţionante. După o zi obositoare, dar şi plină de satisfacţii, Kickbox Ursoi a dovedit încă o dată că este o adevărată familie, cu mic cu mare, de la pitici la părinţi şi de la sportivii de performanţă la cei mari, alături de care se pregătesc. Sunt mândru de toţi componenţii Kickbox Ursoi. Grupul nostru merge mai departe“, a punctat Cătălin Nagy.

Ultima medalie de aur

Organizatorul întrecerii de la Lazu, CS Keru Kento Constanţa, a acordat şi o medalie, o cupă şi o diplomă de excelenţă în memoria lui Marius Iulian Ursoi, care a fost apreciat „pentru susţinerea şi promovarea artelor marţiale de contact”. De asemenea, sportivii de la Kickbox Ursoi au purtat tricouri în amintirea lui Marius Iulian Ursoi.

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șase ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi!

21 May 2022 10278

Cinci ani de la moartea fostului campion mondial Marius Ursoi (video)

20 Sep 2021 14830

„La AS Kickbox Ursoi, viitorul sună bine“ Victoria lui Costin Ghindeanu, de la gala „Urban Legend“, dedicată memoriei lui Marius Iulian Ursoi

03 Oct 2018 7246

„Va rămâne mereu în inima noastră!“ Moment de reculegere la Constanţa în memoria lui Marius Iulian Ursoi

31 May 2018 14321

Verdict final în cazul lui Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu. Iniţial au luat cu executare

01 Feb 2018 6414

Victoriile, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi AS Kickbox Ursoi, pe podium. Şase participanţi, şase medalii. Numai aur şi argint (galerie foto)

08 Nov 2017 4887

Se împlineşte un an de la moartea fostului campion Cătălin Nagy - „Marius Iulian Ursoi ne lipseşte enorm“ (galerie foto)

19 Sep 2017 6028

Ionel Ursoi şi Eugen Corneanu au luat cu executare. Faţă de Marius Ursoi, procesul a încetat. S-a stabilit primul termen în apel

18 Jul 2017 9673

Succesele luptătorilor Kickbox Ursoi de la Cupa Keru Kento K-1, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi (galerie foto)

04 Apr 2017 8887

Eugen Corneanu a fost eliberat

31 Jan 2017 2863

Mandat de arestare preventivă pentru un apropiat al lui Ursoi

26 Jan 2017 2728

Un apropiat al lui Ursoi, prezentat instanţei astăzi

25 Jan 2017 2927

Interviu online cu Cătălin Nagy „Marius Iulian Ursoi le-a fost sportivilor săi ca un părinte, ca un frate mai mare”

26 Nov 2016 19265

Kickboxing. Ce este şi cine îl practică Moment de reculegere la sala de antrenament în memoria lui Marius Iulian Ursoi (galerie foto)

28 Sep 2016 14025

Ce se va întâmpla cu dosarele lui Ursoi? (galerie foto)

26 Sep 2016 5437