Mihai Guriță a revenit la Constanța „Situația actuală a Farului este jalnică”

Meciul FC Farul - Rapid CFR Suceava i-a prilejuit fostului atacant și căpitan al Farului Mihai Guriță, acum antrenor secund la formația suceveană, revenirea, pentru câteva ore, pe stadionul pe care a trăit clipe minunate timp de mai mulți ani. „Mare fotbalist, mare caracter”, i-a anunțat prezența lui Guri-gol, de la stația de amplificare, crainicul stadionului „Farul”, Ilie Ioan. Imediat, suporterii i-au scandat numele și l-au aplaudat pe Mihai, așa cum s-a întâmplat și la finalul partidei.
mihai gurita, constanta, farul, jalnic, rapid suceava, onlineÎn vârstă de 41 de ani și jumătate, Guriță nu s-a schimbat mult față de când juca la Farul. Trecerea anilor e trădată doar de părul care i-a albit în mai multe locuri din cap. Fostul incisiv atacant a evoluat cinci sezoane la Farul, echipă pe care a părăsit-o în 2007. Nu s-a lăsat total de fotbal, mai joacă, însă doar în sală. Și familia sa e bine, iar fiica lui a împlinit de curând 18 ani. „Tocmai pe noi v-ați găsit să ne bateți. Dacă Buzăul învingea Brăila, iar noi câștigam aici, ne salvam”, remarca, amărât, la pauza meciului de aseară, Mihai. După ce partida s-a încheiat, fostul căpitan al Farului a mai declarat: „A fost un meci între două echipe diferite: Farul dornică de victorie, iar Suceava venită în vacanță. Nu mă așteptam la un asemenea joc din partea noastră. La Galați, într-o altă partidă decisivă, am practicat un fotbal modern”. Despre echipa constănțană, Guriță a spus: „Situația actuală a Farului este jalnică, ținând cont ce oraș mare este Constanța. A fost odată aici o echipă minunată, cu o conducere și un colectiv de antrenori și de jucători extraordinare. Din păcate, acele vremuri s-au dus. Ăsta e fotbalul, asta e viața”.
mihai gurita, constanta, farul, jalnic, rapid suceava, online

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Amintirile de aur ale lui Mihai Guriță. Finala Cupei, meciurile cu Auxerre și eurogolul său. Un atacant care lovea ca fulgerul! (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 1253

Fostul antrenor al Farului Constanța, Petre Grigoraș, a semnat cu echipa de Liga a 3-a ACS Foresta Suceava

05 Sep 2019 2701

Şedinţa adunării creditorilor Se stabileşte cum se vor valorifica bunurile SC Diamond SRL, după falimentul acesteia

26 Sep 2016 1870