Mijlocaşul Vlad Achim, sub comanda lui Hagi, la FC Viitorul „Este un moment binevenit să revin la Constanţa“

Mijlocaşul de 26 de ani Vlad Achim a fost transferat de FC Viitorul şi s-a integrat programului de pregătire al echipei. Fotbalistul este constănţean şi se bucură că s-a întors acasă.

Vlad Achim s-a născut pe 7 aprilie 1989, iar junioratul l-a efectuat la FC Farul. Joacă mijlocaş central, iar la începutul lui 2008 a ajuns la Ceahlăul Piatra Neamţ, club la care a activat până în această vară. Înainte de Ceahlăul, a evoluat o perioadă scurtă şi la CSO Ovidiu. Odată cu Achim, FC Viitorul l-a achiziţionat şi pe portarul Victor Râmniceanu. Echipa pregătită de Gică Hagi va susţine meciurile de acasă din sezonul 2015/2016 al Ligii 1 la Ovidiu, urmând a inaugura noul stadion din complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ la meciul cu CFR Cluj.

Vlad Achim a avut mai multe oferte în această vară, dar spune că a ales FC Viitorul întrucât şi-a dorit mult să lucreze cu Hagi şi să se întoarcă acasă. „Sunt de şapte ani şi jumătate plecat de acasă şi este un moment binevenit să revin la Constanţa. Îmi place la Viitorul, avem parte de condiţii foarte bune, atmosfera este excelentă, iar primele mele impresii sunt dintre cele mai bune“, a declarat Achim, pentru site-ul oficial al clubului. La Viitorul, mijlocaşul va face parte dintr-un lot format în mare parte din jucători tineri, dar aceasta nu e o problemă ori o noutate pentru el. „Şi la Ceahlăul erau promovaţi mulţi tineri talentaţi de la echipa a doua a clubului. Ştiu foarte bine cât de important este pentru un tânăr să primească şansa de a se pregăti cu echipa mare, pentru că astfel progresează foarte repede şi are şanse mult mai mari de a accelera debutul în prima ligă. Am trecut şi eu prin astfel de momente. În ianuarie 2008, când m-am transferat la Ceahlăul, mă pregăteam cu prima echipă, însă evoluam pentru echipa secundă. În sezonul 2008/2009, am debutat pentru prima echipă a Ceahlăului, formaţie pentru care am jucat în ultimele şapte sezoane. La ce transferuri s-au făcut în această vară la FC Viitorul, aşteptările sunt mari şi cred că pătrunderea în play-off (locurile 1-6) este exact obiectivul care se impunea. În acest sezon sunt meciuri mai multe şi este nevoie de mulţi jucători, ceea ce se şi întâmplă la Viitorul. Este normal să fie foarte mare concurenţă având în vedere şi obiectivul trasat“, a mai spus Vlad Achim, potrivit sursei citate.

Victor Râmniceanu - „Se vrea performanţă“


În vârstă de 25 de ani, Victor Râmniceanu se alătură la FC Viitorul portarilor Alexandru Buzbuchi, Călin Albuţ şi Arpad Tordai. În ultimii doi ani, Râmniceanu a jucat la Concordia Chiajna, iar la Viitorul a venit „pentru că este unul dintre cluburile la care se vrea performanţă. Totodată, Viitorul este o rampă de lansare foarte bună spre fotbalul de înaltă performanţă. La Viitorul, concurenţa este mare pe toate posturile. Am fost foarte bine primit încă de la sosire şi sunt convins că ne vom înţelege bine. Important este că, prin existenţa concurenţei, are de câştigat echipa, iar atâta timp cât echipa merge bine, nu contează cine apără“, după cum se arată pe site-ul clubului. „În lot, sunt o serie de copii foarte talentaţi, iar faptul că fac parte din echipa mare a Viitorului li se datorează, pentru că au valoare şi nu sunt întâmplător acolo. Au dovedit-o din plin în ultimul sezon al Ligii 1, când jucători foarte tineri au făcut faţă cu brio primei ligi şi au reuşit să înscrie şi goluri, cum e cazul lui Ianis Hagi sau al lui Carlo Casap. Viitorul va deveni una dintre echipele importante ale campionatului, pentru că li se dă şansa tinerelor talente să-şi exprime potenţialul la nivelul cel mai înalt din România“, a mai spus Victor Râmniceanu, pentru site-ul oficial al FC Viitorul.

Meciul cu CFR Cluj e pe 11 iulie 


FC Viitorul va inaugura noul stadion din Ovidiu pe 11 iulie, când va primi vizita formaţiei CFR Cluj, în prima etapă a Ligii 1, sezonul 2015/2016. Meciul a fost programat de la ora 18.30. Arena din Ovidiu este situată în complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ şi are o capacitate de 4.500 de locuri. „Sunt convins că echipa îşi va recâştiga identitatea prin revenirea în judeţul Constanţa şi sunt sigur vă lumea va veni să ne susţină. Ne dorim ca suporterii să fie în număr cât mai mare alături de echipă, iar noi să-i ţinem aproape prin rezultate foarte bune“, a arătat Vlad Achim, citat de site-ul FC Viitorul. În etapa a doua, FC Viitorul va evolua în deplasare, împotriva lui FC Botoşani, pe 20 iulie, de la ora 21.00.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sâmbătă, meci cu UTA în Liga 1 Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera, debut pe banca tehnică a FC Viitorul

22 Aug 2020 3666

Mijlocașul Vlad Achim nu mai este de astăzi jucătorul formației FC Viitorul Constanța

18 Aug 2020 2522

FC Viitorul a încheiat sezonul 2019/2020 al Ligii 1 cu un egal în deplasare cu Dinamo

05 Aug 2020 3012

FC Viitorul întâlnește vineri Academica Clinceni Gică Hagi - „Meci dificil, ca toate cele disputate contra lor“

09 Jul 2020 3015

FC Viitorul. Incluși în echipa etapei! Gabi Iancu, lider solitar în clasamentul golgeterilor. Vlad Achim, meciul 250 în Liga 1

23 Jun 2020 2347

FC Viitorul, succes la scor cu FC Hermannstadt Gică Hagi - „Un joc foarte bun, în care ne-am impus de la început“

23 Jun 2020 2409

O nouă aniversare la echipa constănțeană Mijlocașul Vlad Achim, de la FC Viitorul, a împlinit 31 de ani

08 Apr 2020 2592

FC Hermannstadt - FC Viitorul, meci cu trei penalty-uri, dintre care două ratate!

08 Nov 2019 2115

Vineri, FC Viitorul întâlnește Chindia la Ovidiu Vlad Achim - „Ne dorim să reparăm ce am stricat în ultimele două runde“

31 Oct 2019 1612

FC Viitorul întâlneşte Poli Iaşi la Ovidiu Vlad Achim - „Va fi o partidă spectaculoasă“

22 Sep 2019 2081

LIVE VIDEO Gică Hagi, Bogdan Ţîru şi Vlad Achim, despre meciul FC Viitorul - KAA Gent, din Europa League (video + galerie foto)

31 Jul 2019 2852

Gică Hagi, Vlad Achim şi Alexandru Măţan au prefaţat meciul FC Viitorul - Dinamo, de luni, de la Ovidiu (galerie foto + video)

14 Jul 2019 3086

Gabriel Iancu a efectuat vizita medicală cu FC Viitorul şi va demara pregătirea alături de ceilalţi jucători (galerie foto)

13 Jun 2019 2627

Paul Iacob - „Un adversar incomod“ FC Viitorul se duelează diseară cu Sepsi Sf. Gheorghe. Cele două echipe sunt despărţite de trei puncte

01 Apr 2019 1444

FC Viitorul, eșec în meciul cu FC Hermannstadt

22 Dec 2018 1823