Alex Filip, în direct pe Eurosport Mister KO şi King Kong se bat la Constanţa, la Superkombat

Campionul mondial Superkombat la categoria super cruiser, Andrei Stoica, îşi va pune titlul în joc pentru a treia oară în carieră, pe 1 august, la ConstanţaStoica va evolua împotriva olandezului Fred Sikking, în cadrul celui de-al patrulea World Grand Prix al anului, eveniment la care vor asista actriţa principală din Terminator 3, Kristanna Loken, şi legendarul Remy Bonjasky.

În vârstă de 28 de ani, cel mai mare dintre fraţii Stoica a cucerit centura Superkombat în decembrie 2013, atunci când i-a provocat prima înfrângere din ultimii cinci ani cehului Ondrej Hutnik. În ultimul an, românul şi-a apărat titlul de două ori, în iunie 2014, la Constanţa, când l-a învins pe turcul Ali Cenik, şi în octombrie, la Geneva, în faţa spaniolului Moises Baute, pe care l-a făcut KO în runda a treia.

Andrei Stoica îl întâlneşte pe Fred Sikking

Cu şase victorii consecutive la activ, Andrei Stoica îl va întâlni pe Fred Sikking, un luptător originar din Olanda, care are un record de 45 de victorii, 19 înfrângeri şi o remiză, iar în carieră se poate lăuda cu două titluri ale Olandei la kickbox şi alte trei în Thailanda la muay-thai, fiind clasat pe locul 14 în topul mondial la categoria super cruiser. „I-am urmărit evoluţia şi a progresat foarte mult în ultimii ani. Simt un pic de presiune, însă la Constanţa m-am simţit ca acasă atât la ultima gală, cât şi anul trecut, aşa că ajutorul publicului va fi un factor favorabil mie“, a declarat Stoica, poreclit „Mister KO“ datorită ratei de peste 60% a victoriilor înainte de limită.

Raul Cătinaş îşi face revenirea

În co-main-event-ul galei de la Constanţa, Raul Cătinaş, care revine în ring după o pauză de un an şi jumătate, îl va înfrunta pe rusul Viktor „King Kong“ Bogutski, un colos de 1,93 metri şi 110 kilograme. În cea de-a doua parte a galei transmise în direct de Eurosport, în 93 de ţări, vor mai lupta Robert Dorin, Cristi Spetcu, Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa (antrenor, Marius Burlacu) şi Bogdan Stoica. În partea de deschidere sunt anunţaţi şi constănţenii Mădălin Crăciunică (Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Dumitru Ţopai (CS Ciprian Sora Bucureşti; antrenor, Ciprian Sora), acest luptător fiind originar din Mangalia, şi Eduard Chelariu (Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi). Programul complet al evenimentului de pe 1 august va fi anunţat în cursul săptămânii viitoare, atunci când vor fi puse în vânzare şi biletele.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 919

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1067

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 4486

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1602

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1690

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2540

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2641

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9892

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3018

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1851

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3535

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2122

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2452

„Pensie lungă, moşu nostru!“ Ştefan Orza, luptător şi pompier. A fost coleg la salvatori cu tatăl său, care i-a predat ştafeta (galerie foto)

02 Nov 2021 12192

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4647