Nu a lipsit nici Marcel Abăluţă Au venit de la Veneţia şi de la Madrid ca să vadă meciul Sparta Techirghiol - SSC Farul (galerie foto)


 
Primul meci oficial din istoria Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa de fotbal înfiinţată în această vară de fanii FC Farul, a generat un interes deosebit în rândul susţinătorilor formaţiei.
Jucătorii pregătiţi de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic) au debutat într-o partidă în deplasare cu Sparta Techirghiol, contând pentru etapa inaugurală a Ligii a IV-a. SSC Farul s-a impus cu 4-1, iar la meci suporterii constănţeni au fost prezenţi în număr mare şi au creat o atmosferă electrizantă. Au fost fani care au venit chiar şi din străinătate pentru a vedea echipa la lucru, precum Gigi Neamţiu (care a sosit de la Madrid) sau Nicu Sofronie (de la Veneţia). Gigi Neamţiu trebuia să ajungă în România ieri, dar a venit mai devreme special ca să vadă pe viu partida de la Techirghiol. 

„Şi-a dovedit ataşamentul faţă de noi“

Printre spectatorii de la meci s-a numărat şi fostul mijlocaş al FC Farul Marcel Abăluţă (45 de ani), în prezent antrenor principal la divizionara secundă ACS Berceni. Marcel a jucat la Farul timp de şapte sezoane consecutive, între anii 1996 şi 2003, şi a rămas alături de spiritul farist. A venit la meci de la Bucureşti, răspunzând pozitiv apelurilor făcute de fani, care au chemat cât mai mulţi susţinători, duminică, la Techirghiol. Preşedintele Comitetului Director al SSC Farul, Alexandru Anghel, l-a aşteptat pe Abăluţă la Ovidiu, venind apoi împreună la Techirghiol. „Marcel Abăluţă şi-a dovedit ataşamentul faţă de noi. Înainte de meci, a intrat la vestiare şi le-a urat succes băieţilor“, a spus Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean.

Atmosferă extraordinară

Abăluţă a urmărit meciul de la tribuna oficială, alături de preşedintele SSC Farul, Marcel Lică, de sponsorii echipei, dar şi de oficialităţi locale din Techirghiol. „Mă bucur că am avut ocazia să mă văd cu câţiva dintre vechii mei prieteni de la Constanţa. Fanii SSC Farul au creat o atmosferă extraordinară la meci, iar băieţii au fost mobilizaţi pe teren. Mă bucur pentru această victorie, dar, în acelaşi timp, mă încearcă regretul că FC Farul se află într-o situaţie dificilă, ca multe echipe de tradiţie din România. E îmbucurător însă că, la Constanţa, există asemenea suporteri, care luptă să ţină în viaţă spiritul farist“, a declarat Marcel Abăluţă.

„Acum avem voie să visăm!“

În rândul suporterilor constănţeni prezenţi la partida de la Techirghiol s-a făcut o colectă, iar fanii au anunţat că s-a strâns o sumă care a permis achitarea primelor de joc ale fotbaliştilor de la SSC Farul pentru victoria cu Sparta! „Am avut parte de un început de drum perfect. O atmosferă incendiară creată de suporterii Farului şi un rezultat bun. Acum avem voie să visăm! Felicitări suporterilor prezenți la meci! Felicitări jucătorilor farişti! Să faci echipă în decurs de două săptămâni şi să mergi să câștigi în deplasare la trei goluri cred că este un lucru pozitiv. Sâmbătă, la ora 12.00, jucăm pe terenul CFR şi vreau să fim şi mai mulţi! Acum este momentul să strângem rândurile şi mai mult. Galeria trebuie să se organizeze şi să facem tricouri şi fulare. Să fim toți la fel“, a postat pe Facebook Sorin Mihăilescu.

După meciul cu CFR, SSC Farul va întâlni, pe teren propriu (stadionul ITC din Constanţa), în etapa a treia, Avântul Comana. Partida a fost programată marţi, 30 august, de la ora 18.00. În runda a patra, SSC Farul se va duela cu Portul Constanţa (pe terenul acesteia), sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul Constanţa)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 496

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 567

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 807

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 897

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 819

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1443

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 616

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 670

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2078

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719