Patru din cinci

Ambitii mari la Navodari

Tehnicianul Midiei, Leonida Nedelcu, opineaza ca echipa sa poate prinde un loc pe podium la finele campionatului * Un prim calcul al sau este castigarea a patru meciuri in primele cinci etape * Pastrarea lotului de jucatori si o pregatire corespunzatoare la munte pot fi atuurile Midiei pentru retur

Principalul Midiei Navodari, Leonida Nedelcu, se afla ieri acasa la Buzau, acolo unde-si facea "temele pentru prima parte a pregatirii de iarna", dupa cum ne spunea. Reunirea lotului, stabilita pentru luni, 13 ianuarie, bate la usa si nu-i timp de pierdut. "Stateam si ma gandeam la reunire. Trebuie sa ne pregatim asa cum trebuie in aceasta iarna pentru a ne declara multumiti la finalul campionatului". El considera ca s-a reusit un lucru foarte important la clubul navodarean, si anume faptul ca in aceasta iarna echipa se poate pregati intr-un cantonament montan. In vara, cand se punea chiar problema desfiintarii clubului, nu s-a reusit acest lucru din cauza banilor. In ciuda acestui impediment, echipa a avut un parcurs bun in acest campionat si, cu mai multa concentrare si - de ce nu - sansa, s-ar fi putut situa mult mai sus decat acest loc 10 pe care se afla inaintea inceperii returului. Un mare merit l-a avut si tehnicianul, un bun cunoscator al acestei meserii, care a stiut sa impleteasca perfect tineretea multora dintre jucatori cu experienta celor mai in varsta. Nedelcu s-a zbatut mult pentru ca in timpul campionatului echipa sa beneficieze de un cantonament de o saptamana la munte, unde s-a incercat repararea "greselii" facute in vara. Multumit ca acum s-au gasit intelegere si bani pentru ca echipa sa se poata deplasa in cantonamentul de la Busteni, Nedelcu nu uita sa pomeneasca de eforturile facute de Consiliul Local Navodari, in fapt, noul sustinator al echipei. "Domnii de aici se implica si ne ajuta foarte mult". Iar aceste eforturi, spera Nedelcu, vor fi rasplatite din plin in vara, la finalul celei de-a doua parti a campionatului.

Pastrarea aceluiasi lot de jucatori

Strategia pentru retur este astfel vazuta de reputatul tehnician. "Mi-as dori sa nu plece nici unul dintre jucatorii pe care i-am avut in tur". Nici gand de intarire cu vreun jucator nou. "Daca vor ramane toti, cu o pregatire buna la munte, vom face o figura frumoasa in Divizia B. Avem un lot cu multi jucatori tineri si ambitiosi. Tot ce am facut pana acum am facut doar din ambitie", puncteaza tehnicianul. El vede in Midia o echipa care se poate bate pentru un loc pe podium. Cu 21 de puncte acumulate dupa 15 etape, echipa navodareana poate ajunge oricand din urma ocupantele pozitiilor 2 (Bucovina Suceava - 27 p) si 3 (Poli Iasi - 25 p, la egalitate cu Gloria Buzau). Iar calculele tehnicianului par simple. "Daca din primele cinci etape castigam patru, avem sanse". In aceste cinci etape, Midia intalneste in deplasare pe Foresta Falticeni (locul 15), FC Onesti (5), Gloria Buzau (4), iar acasa pe Dacia Unirea Braila (12) si Inter Gaz Bucuresti (6).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 1711

Armonia Hospital Constanța Cursul Lamaze, esențial pentru viitoarele mămici

11 Mar 2024 480

Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 3318

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 380

Descoperă Noul Mitsubishi ASX la Exclusiv Auto Constanța. Discount Minim Garantat de 2.380 € și Ecotichet de 1.000 €

25 Jan 2024 578

Farul Constanța l-a transferat și pe Cristian Ganea (VIDEO)

15 Jan 2024 1078

Prima zi de Crăciun marcată într-un mod inedit la Constanța! Un bărbat a făcut baie în mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Dec 2023 2042

In memoriam Aida Abagief, soprana de renume internațional „adoptată” de Constanța

30 Oct 2023 1236

Vina de a fi fericit Din ce motive poate apărea

22 Oct 2023 707

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3563

ISU Dobrogea Constanța „Eduard, o vizită la «eroii lui, pompierii»” (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 979

UPDATE Autoturism înmatriculat în Neamț, blocat în nisip pe plaja din Eforie (VIDEO)

27 Jul 2023 1486

Mamaia în perioada comunistă, detalii inedite de la Arhivele Securității! Filaje și interceptări (FOTO)

06 Jun 2023 2984

Societate comercială angajează muncitori pentru proiecte (șantiere navale și civile) în Italia și Franța

12 May 2023 753

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale angajează șofer! Care sunt condițiile

11 May 2023 2182