Patru goluri la Neptun Vlădoiu a jucat la Callatis 2012 Mangalia în amicalul cu Axiopolis Cernavodă



Echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia a susţinut, ieri, penultimul amical din perioada de pregătire, întâlnind, pe terenul de la Neptun, vice-lidera Seriei Vest a Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa, Axiopolis Cernavodă.


Cele două formaţii s-au confruntat şi în urmă cu o săptămână, la Cernavodă, când gazdele partidei s-au impus cu un drastic 5-0 (Husein 20 - din lovitură liberă, Paraschiv 32, Carabela 55, Ivan 70 - din penalty, 80). Axiopolis a înregistrat şi ieri un rezultat bun, scorul fiind 2-2, după ce echipa din Cernavodă a condus cu 2-0 la pauză (Husein 25, Moise 35), iar Callatis 2012 a egalat pe final, după reuşita lui Fl. Braşoveanu, din minutul 85. Pentru 1-2 a punctat acelaşi Braşoveanu, în minutul 55.
 
Callatis 2012 Mangalia (antrenori, Cristian Petcu şi Aurel Chelu) a început meciul în formula: Drumen - Dimoftei, Drăgăniţă, Romaşcanu, Enis Cogali - Mihalache, Erdinci Cogali, Vărzaru - Talaşman, L. Alexandru, Cazan. Au mai jucat Puia - Bugu, Vlădoiu (un fotbalist adus de la 23 August), Ţintă, Fl. Braşoveanu şi Bândar. Nu au putut evolua Doicaru, Ivanov şi A. Dan, toţi cu probleme medicale. „Am avut mai multe ocazii, inclusiv o bară. Echipa se cristalizează“, a declarat Alexandru Luchici, preşedintele Callatis 2012. Echipa de Liga a III-a va susţine ultimul amical sâmbătă, 28 februarie, tot la Neptun, în compania formaţiei Unirea Topraisar (vice-lidera Seriei Est a Ligii a IV-a). Drăgăniţă este un fundaş crescut de Dinamo, achiziţionat de Mangalia din postura de jucător liber de contract.
 
Vasile Enache, antrenorul lui Axiopolis, a folosit ieri următoarea echipă de start: Pantaze - Tenea, Memet, Gh. Andreescu, C. Hristu - Metcher, Celnicu (36 Onur) - Paraschiv, Husein, Carabela - Moise. După pauză, au mai jucat Sima, Şerban şi Al. Hristu. Celnicu a fost schimbat din pricina unei accidentări. „În ciuda unui teren greu (a plouat tot timpul meciului), a fost o partidă bună de pregătire. Scorul este echitabil“, a spus Vasile Enache. Sâmbătă, Axiopolis ar putea întâlni Progresul Medgidia într-un nou amical.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
    
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.