Poliţistul Alex Filip, din Constanţa, şi-a spulberat adversarii la Campionatul de Unifight al MAI (galerie foto + video)

Agentul-şef adjunct Alex Filip, poliţist la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, a ocupat locul întâi la categoria 85 kg a stilului full de la Campionatul de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia s-a desfăşurat la Oneşti, iar Alex Filip (30 de ani) s-a impus detaşat în cele trei meciuri susţinute. Primele două le-a câştigat prin KO în primele 30 de secunde, iar în cel de-al treilea a triumfat prin abandonul adversarului. Declarat cel mai bun sportiv al CS Oyama Karate Constanţa pe anul 2014, luptătorul s-a remarcat atât în competiţiile de Kyokushin Karate, cât şi în Superkombat, unde a rămas celebru prin KO-ul cu care, astă vară, a câştigat meciul de debut în promoţia condusă de Eduard Irimia. Lovitura de picior cu care Filip l-a învins, în repriza întâi a meciului de la Constanţa, pe ucraineano-germanul Roman Palamar a ocupat locul secund în ancheta Superkombat pentru KO-ul anului. Totodată, în 2014, Alex a promovat cu brio examenul de centură neagră în Kyokushin Karate, desfăşurat la Mamaia. Testarea a avut loc în finalul ediţiei a 31-a a taberei internaţionale de Kyokushin Karate, invitat de onoare fiind shihan Francisco Filho (6 Dan), fost campion K-1 şi fost campion mondial Kyokushin Karate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.