RCJ, in cautarea georgienilor pierduti

Bidzina Samkharadze ramasese la inceputul acestui sezon singurul georgian din lotul "marinarilor", dupa ce ceilalti trei, George Jgenti, George Sanikidze si Alexander Michedlishvili, au preferat sa paraseasca Romania * Noii gruzini adusi la echipa, fratii Azaladze si Tavarkiladze Lasha au jucat deja in partida cu Baia Mare, lasand o prima impresie destul de buna, asa cum declara si Aurelian Arghir, directorul executiv al clubului constantean * Acesta mai asteapta insa un georgian in zilele urmatoare, iar cu aceste trei noi achizitii, Farul se reintoarce astfel la numarul de patru jucatori din Georgia, cati a avut si sezonul trecut * De asemenea, sunt inca asteptati cei doi jucatori din Fiji, care nu si-au rezolvat problemele cu actele

RCJ Farul incearca in aceasta perioada refacerea numarului de jucatori georgieni pe care i-a avut sezonul trecut. La echipa au sosit trei gruzini, inca unul fiind asteptat in curand. Bidzina Samkharadze ramasese la inceputul acestui sezon singurul georgian din lotul "marinarilor", dupa ce ceilalti trei, George Jgenti, George Sanikidze si Alexander Michedlishvili, au preferat sa paraseasca Romania fara sa spuna prea multe celor de la malul marii. Foarte rapid insa, oficialii Farului s-au reorientat si au semnat cu alti doi jucatori din Georgia, si ei din linia de inaintare, fratii Azaladze, linia a II-a, si Tavarkiladze Lasha, numarul opt. Acestia au ajuns la finele saptamanii trecute la Constanta jucand chiar in partida cu Baia Mare, 10-26, lasand o prima impresie destul de buna. "Sunt ambitiosi si seriosi, iar asta conteaza foarte mult. Baietii i-au primit bine si sunt convins ca se vor integra rapid", ne-a marturisit Aurelian Arghir, directorul executiv al Farului. Acesta mai asteapta insa un georgian in zilele urmatoare. "Am mai luat un pilier, care nu a venit cu cei doi din cauza ca nu au avut pasaportul valabil sase luni la vremea respectiva. Si el este jucator de nationala, a fost in lotul de U21 si in lotul largit al primei reprezentative a Georgiei". Cu aceste trei noi achizitii, Farul se reintoarce astfel la numarul de patru jucatori din Georgia, cati a avut si sezonul trecut. Constantenii inca ii mai asteapta pe cei doi jucatori din Fiji contactati acum ceva vreme, care incearca sa-si rezolve problemele cu actele. Si, dupa cum se stie, la sfarsitul acestei luni ar trebui sa-si faca aparitia si noul antrenor, australianul Paul Nixon, daca bineinteles nu intervine din nou ceva. Pana la aceste sosiri insa, la Farul a revenit in acest weekend Marius Codea, reintors din Franta. El a evoluat pe un post inedit, aripa, primind si primul sau cartonas galben in acest sezon. Etapa viitoare, Farul are un nou meci dificil, de data aceasta pe terenul lui Contor Zenner Arad. "Marinarii" sunt in acest moment la egalitate de puncte cu Iasiul in clasamentul seriei a II-a, cu patru puncte, si au nevoie de cat mai multe reusite pentru a putea urca pe locul trei si pentru a accede in play-off.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 308

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 250

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 420

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 583

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 614

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 657

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 706

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 478

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 751

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 561

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2553

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 521

Ministerul Sănătății Concluziile controlului ministrului Rafila la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București

17 Apr 2024 543

ARBDD Liniile electrice fac noi victime printre pelicanii creți, în județul Tulcea

17 Apr 2024 434

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2926