Reincepe lupta pentru titlu

1206566023.jpg

Singura problema a formatiei constantene este cea a lui Saulescu, care are probleme musculare si nu va putea evolua in urmatorul meci

Campioana Romaniei, HCM, s-a reunit, in aceste zile, in efectiv complet, dupa revenirea jucatorilor convocati la nationala, si pregateste confruntarea cu HC Minaur Baia Mare, cosmarul Stelei din etapa precedenta. Handbal Club Municipal si-a reintregit lotul in aceste zile, dupa ce cei cinci-sase jucatori ai campioanei - Ionut Stanescu, Mihai Popescu, Laurentiu Toma, Daniel Muresan, Mihai Timofte si Timuszin Schuch - convocati la echipa nationala, pentru Cupa Panoniei, au revenit la lot. "S-au intors toti jucatorii de la nationala, inclusiv Timuszin Schuch, care a fost convocat, la acelasi turneu, la echipa Ungariei si au inceput antrenamentele pentru urmatorul meci de duminica", a afirmat antrenorul echipei constantene, Vasile Stanga. Astfel, HCM a inceput pregatirile pentru meciul de duminica, de la Baia Mare, cu Minaur, din etapa a XXI-a a Ligii Nationale. Se anunta un meci extrem de dificil pentru campioana en-titre, avand in vedere ca va intalni echipa care, in etapa precedenta, a umilit pe teren propriu liderul clasamentului, Steaua Bucuresti, cu scorul de 37-27. Tehnicianul formatiei constantene, Vasile Stanga, a declarat ca, pentru echipa sa, meciul de la Baia Mare reprezinta un joc extrem de dificil, Minaur fiind o echipa foarte puternica. "Ne asteapta un meci foarte greu la Baia Mare. Minaur este o echipa redutabila, cand evolueaza pe teren propriu, fiind neinvinsi in acest sezon", a punctat Stanga. Pentru partida cu echipa maramureseana, antrenorul HCM-ului are o incertitudine in lot, Ionut Saulescu, care are unele probleme musculare si nu va putea fi recuperat pana la ora jocului.

"Stavrositu este inca sub contract cu Steaua"

In ceea ce priveste situatia fostului jucator al campioanei, Marius Stavrositu, Stanga a precizat ca nu vrea sa intervina cu declaratii despre problemele altor cluburi, mai ales ca jucatorul Stelei inca se afla sub contract cu gruparea militara. "Nu este fair-play sa vorbesc despre neintelegerile din cadrul altor cluburi si despre un jucator care inca mai este sub contract cu Steaua", a spus tehnicianul constantean. Handbalistul, care a jucat 10 ani la HCM, a intrat in colimator dupa corectia pe care HC Minaur Baia Mare i-a aplicat-o Stelei, scor 37-27. Centrul echipei ros-albastre a fost acuzat de presedintele Stelei MFA, Constantin Cazacu, de acte de indisciplina, motiv pentru care va fi suspendat o luna din activitate. La partida de la Baia Mare, Marius Stavrositu a parasit vestiarul la pauza, dupa o discutie mai aprinsa cu oficialul stelist.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal tineret CSM Constanța, înfrângere cu liderul, în ciuda paradelor lui Chilianu și a celor 19 goluri ale lui Rareș Ștefan! (GALERIE FOTO)

29 Mar 2024 6

Farul Constanța După meciul cu liderul, fotbalistele întâlnesc la Ovidiu și campioana! Sâmbătă, 30 martie 2024. Spectatorii au intrare liberă

29 Mar 2024 6

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 7

LIVE Text CSM Constanța, show de baschet cu echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu, MK All Stars (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 196

Tenis de masă LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la categoria Under-15 (DOCUMENT)

29 Mar 2024 372

CSM Constanța baschet Echipa Under-16, succes categoric cu Fly OC Constanța (GALERIE FOTO)

29 Mar 2024 307

Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate

28 Mar 2024 969

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 672

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 534

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 438

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 460

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 527

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 615

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 503

Volei. Miercuri, 27 martie 2024 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Rapid București

27 Mar 2024 433