Reprezintă Constanţa Cine sunt nigerienii de la echipa Marine Stars, finalistă la turneul Neymar Jr’s Five

Parcarea supraterană București Mall Vitan găzduieşte, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 15.30, finala națională Neymar Jr’s Five. S-au calificat opt echipe din ţară, iar echipa câștigătoare va merge în finala mondială din Brazilia.

Cele opt echipe sunt: ABC United (București), NetRom (Craiova), FC Banatul (Timișoara), Astoria Mureș (Tîrgu Mureș), TAO United (Cluj Napoca), Family (Iași), Olhionia (Chișinău) şi Marine Stars (Constanţa).

Reprezentanta litoralului este formată din studenţi nigerieni: Sunday Emiberry (căpitan), Madu Emmanuel, Awaji Solomon, Carter Fun-Akpo, Emmanuel Apala, Ibe Samuel Kalu și Thankgod Unye.  
 
Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal semnat de atacantul brazilian de la FC Barcelon Neymar – un adevărat fenomen global.

Pe șase continente și în peste 50 de țări, echipele de câte cinci jucători se luptă în meciuri de zece minute. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului.

Peste 65.000 de jucători din 47 de țări s-au înscris să participe la prima ediție a turneului, iar anul 2017 promite să fie și mai mare.

Turneul din acest an este deschis echipelor de 5-7 jucători, cu vârsta între 16 și 25 de ani, iar noutatea din acest an este că doi jucători mai mari de 25 de ani pot participa la competiție.

Echipele au intrat în joc cu speranța că vor ajunge în finala națională și în cea mondială, de la Instituto Projeto Neymar Jr, în Praia Grande, Brazilia.
 

Sursa foto: Attila Szabo / Red Bull Content Pool

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa, reprezentată de echipa de nigerieni Marine Stars la finala naţională a Neymar Jr’s Five (galerie foto)

29 May 2017 2348