Richard McCalop - „Atmosferă incredibilă“ „Delfinii“ şi „Pescăruşii“ au făcut show la Constanţa, în All Star Game (galerie foto)

Spectacolul baschetbalistic All Star Game, de la Constanţa, a suscitat un interes deosebit în rândul spectatorilor, care au urmărit, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor, pe parcursul mai multor ore, pe lângă partida stelelor din Liga de Baschet Amator a Constanţei, un meci de copii şi unul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, dar şi concursuri şi surprize pentru public şi momente de dans.
 
Cei care au venit la show au răspuns pozitiv invitaţiei organizatorilor de a aduce jucării (de pluş ori de altă natură), care vor fi donate copiilor de la centre de plasament. Startul All Star Game a fost dat de cântăreaţa constănţeană Alexandra Stan. Un alt invitat special, baschetbalistul american Richard McCalop (23 de ani, 2,03 m), de la echipa Cuza Sport Brăila, a făcut spectacol atât în meciul stelelor, evoluând, pe rând, la ambele echipe, cât şi la concursul de dunk-uri. „A fost o atmosferă incredibilă. Publicul constănţean ştie baschet şi iubeşte acest sport. Voi reveni mereu cu plăcere la Constanţa pentru acţiuni de acest gen“, a declarat Richard McCalop.

„Publicul, de nota 20“

All Star Game le-a revenit „Delfinilor“ (Alexandru Liţă, Radu Nicola, Traian Ciubotă, Alin Brătianu, Alexandru Olteanu, Vlad Mihai, Mihai Gheorghiade, Marian Şerban, Bogdan Stăruială, Andrei Cârlioru, Richard McCalop), care au învins cu 103-101 „Pescăruşii“ (Ion Neagu, Adrian Trandafir, Claudiu Filip, Bogdan Călin, Dan Butnaru, Vlad Adam, Arnold Moldovan, Robert Solomon, Radu Popescu, Costin Gârbă, Richard McCalop). „Doar prin astfel de evenimente putem repune baschetul constănţean pe hartă. Sunt sigur că, în câţiva ani, vom reveni în prima ligă. Suntem datori publicului constănţean, care, în această seară (n.r. sâmbătă), a fost de nota 20“, a spus Adrian Trandafir.

Cea mai reuşită ediţie

„A fost cea mai reuşită ediţie de până acum. Am avut de toate. Sunt extrem de emoţionat. Richard a făcut show şi le promite constănţenilor că va reveni la Constanţa, şi nu doar la All Star Game“, a punctat Andrei Talpeş, preşedintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. „Super show!”, a apreciat evenimentul Mariana Solomon, directorul executiv al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa.

„Atmosferă de vis, concursuri, momente emoţionante…“

La All Star Game au participat şi reprezentanţi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa. „Instituţia noastră de învăţământ are elevi model şi, în cadrul acestui eveniment, am avut oportunitatea să promovăm un mod de viaţă sănătos, prim mişcare şi dans. Trupa noastră, Just Us, şi grupul de gimnastică aerobică Champions, din care fac parte campionii mondiali ai Constanţei (printre ei, şi elevii noştri), au participat la acest eveniment. Atmosferă de vis, concursuri, momente emoţionante… Toate acestea au condus la un eveniment reuşit. Sunt mândră de elevii mei şi le mulţumesc tuturor pentru implicare şi susţinere”, a declarat Janet Hârbu, profesor la „Mihai Eminescu”.

BC Athletic revine şi câştigă

Ieri, în Liga 1 de baschet masculin, BC Athletic Constanţa a învins pe teren propriu Phoenix II Galaţi cu scorul de 74-68. „Cu un avans de zece puncte la pauză pentru Phoenix II Galaţi, 31-21, BC Athletic revine în meci şi câştigă cu scorul final de 74-68. Un weekend plin de baschet, cu un public fantastic, care ne-a susţinut tot timpul! Mulţumim! Împreună suntem Baschet Made in Constanta. Hai Athletic!“, au postat pe Facebook oficialii clubului constănţean.
Sursa foto: Facebook 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța va disputa Supercupa României. Noul sezon va avea parte, din nou, de All Star Game!

18 Jul 2023 1208

Revista presei locale

08 Dec 2018 1677

Imagini de la eveniment Constanța. Francezul Guy Dupuy, show memorabil la All Star Game (galerie foto+video)

06 Dec 2018 2686

Revista presei locale

06 Dec 2018 1710

Show, astăzi, în Sala Sporturilor Guy Dupuy revine la Constanţa pentru All Star Game 2018

06 Dec 2018 1924

Meci caritabil All Star Game, la Constanța. Sute de jucării, dulciuri și lucruri, donate familiilor nevoiașe

28 Nov 2018 1881

Baschet şi distracţie. Show de show! „Pescăruşii“ şi „Delfinii“ se înfruntă la Constanţa în All Star Game

16 Dec 2017 2627

Se anunţă un spectacol deosebit la All Star Game, sărbătoarea baschetului constănţean

15 Dec 2017 1986

Vine All Star Game 2017! Câteva ore de baschet şi distracţie în Sala Sporturilor din Constanţa

14 Dec 2017 2314

Nicuşor Toader, câştigător al concursului de tenis de masă organizat de AJCSPH

14 Dec 2016 3308

All Star Game de la Constanţa, un show pe gustul spectatorilor

11 Dec 2016 1957

Weekend plin de baschet Show total la All Star Game de la Constanţa

10 Dec 2016 2566

Participă şi americanul Richard McCalop Cântăreaţa Alexandra Stan va da startul la All Star Game, de la Constanţa

08 Dec 2016 3721

Cântăreaţa Alexandra Stan participă la All Star Game, de la Constanţa

07 Dec 2016 2942

All Star Game şi meciul din Liga 1 al BC Athletic Weekend plin de baschet la Constanţa

07 Dec 2016 2974