S-a jucat baschet pentru îngerul Andreea Diana Oaida „Vei fi prezentă mereu în echipa sportului constănţean!”

Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit un eveniment emoţionant de baschet în memoria Andreei Diana Oaida, tânăra de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, care a decedat în tragicul accident rutier de la Mihai Viteazu, de luna trecută. Andreea Diana Oaida făcea parte din echipa de baschet a colegiului.

La evenimentul intitulat sugestiv „Baschet pentru un înger" au participat echipe feminine (CSS1 Constanţa, Colegiul Naţional Mihai Eminescu) şi masculine (BC Athletic, Liga de Baschet Amator), iar acţiunea s-a bucurat de succes. Organizatorii au pregătit şi un afiş, cu două mesaje: „Ne este dor de tine!” şi „Astăzi şi întotdeauna, vom juca pentru tine!”.

„Nu am participat la această acţiune nici în calitate de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Baschet, nici al Asociaţiei Terra Semper Fidelis, am fost acolo în calitate de om. Am fost şi am jucat împreună pentru Andreea! Felicitări colegelor şi prietenelor ei şi tuturor celor care au avut această frumoasă iniţiativă. Ele s-au mobilizat în aceste momente dificile. Merită tot respectul nostru! Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care ne-aţi fost alături! Viaţa merge înainte!“, a spus Andrei Talpeş.

Plină de emoţie s-a arătat şi Janet Hârbu, antrenoarea echipei de baschet a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“. „Astăzi şi întotdeauna am jucat şi vom juca pentru tine, copil special! Baschet pentru un inger! Bunul Dumnezeu să te aibă la dreapta Sa! Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de familia de baschet care am clădit-o cu dragoste şi dăruire. Vă spun că, indiferent de ramura sportivă, m-am dedicat şi mă dedic întru totul pentru elevii mei, pe care îi consider ca şi copiii mei! Le mulţumim tuturor celor care au participat şi celor care ne-au sprijinit. Vă mulţumesc, dragi copii, dragele mele fete năzdrăvane, că mi-aţi demonstrat încă o dată cât de mult vă iubiţi şi că nu aţi uitat niciodată ceea ce v-am învăţat: să fiţi mereu unite, să vă ajutaţi reciproc, să fiţi mereu o echipă şi împreună formăm o familie. Vă mulţumesc tuturor şi vă iubesc!“, a spus Janet Hârbu.

„Respect pentru evenimentul «Baschet pentru un înger», o acţiune ca o lecţie de viaţă pe care au dat-o elevele Colegiului Naţional «Mihai Eminescu», care vor ajunge adulţi minunați şi valoroşi, pentru că au sentimente de compasiune, implicare, iubire şi respect. Andreea, vei fi prezentă mereu în echipa sportului constănţean! Sunt bucuroasă să fiu în mijlocul acestor oameni!”, a arătat şi Mariana Solomon, oficial al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vă mai amintiţi? Comemorare. Andreea Diana Oaida, tânăra care a murit în cumplitul accident de la Mihai Viteazu, ar fi împlinit 20 de ani

23 Aug 2017 10165

Astăzi, ar fi trebuit să i se ureze „La mulţi ani!”, însă aripile ei au fost frânte mult prea devreme

23 Aug 2016 24872

„Ne este dor de tine!” La Constanţa, s-a jucat baschet pentru un înger, Andreea Diana Oaida

22 Jul 2016 3874

Diseară, eveniment emoţionant în memoria unui înger, Andreea Diana Oaida

21 Jul 2016 2832

Campionat de baschet, în memoria Andreei Diana Oaida

19 Jul 2016 2294

Colegii o plâng încă pe Andreea Diana Oaidă O lună de la accidentul de lângă Mihai Viteazu în care au decedat trei generaţii

12 Jul 2016 3981

„Patru generaţii au murit pe acelaşi drum“ Andreea a fost condusă pe ultimul drum alături de mamă şi de bunic (galerie foto + video)

16 Jun 2016 9466

IPS Teodosie, în lacrimi la înmormântarea tinerei Andreea Diana Oaidă

15 Jun 2016 4140

UPDATE 5- LIVE Text. Durere fără margini Victimele din tragicul accident de la Mihai Viteazu, conduse pe ultimul drum (galerie foto+video)

15 Jun 2016 13316

Anunțuri 15 iunie 2016

15 Jun 2016 2459

„Am pierdut o parte din familie!“ Triplă înmormântare! Diana Oaidă, adusă pentru ultima dată la Colegiul „Mihai Eminescu“

15 Jun 2016 10710

Bunica Andreei Oaida, decedată în accidentul de la Mihai Viteazu, în stare extem de gravă pe patul de spital

14 Jun 2016 6412

„Sper să fii fericită acolo sus...” Mesaje de condoleanţe sunt postate neîncetat pe pagina de Facebook a Andreei Oaida

14 Jun 2016 4129

Un ultim omagiu Tânăra decedată în accidentul de la Mihai Viteazu va fi condusă, mâine, pe ultimul drum

14 Jun 2016 11274

Elevii Colegiului „Mihai Eminescu“ se pregătesc de înmormântare Mesajele de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a Andreei Oaida (galerie foto + video)

14 Jun 2016 5954