S-au calificat la Cupa Mondială din Italia Radu Valahu a devenit fan al luptătorilor de la Kickbox Ursoi (galerie foto)

Campionatul Naţional de Low Kick şi Cupa Campionilor la Kick Box - Light Contact şi Semi-Contact, întreceri care s-au desfăşurat la Bucureşti, la Centrul Sportiv „Apollo“, le-au adus luptătorilor de la clubul constănţean Kickbox Ursoi rezultate însemnate. La Low Kick, sportivii pregătiţi de Iulian Ursoi (antrenor principal) şi Mihai Isop (antrenor secund) au urcat de patru ori pe podium. Bogdan Brânzei, Eduard Chelariu şi Liviu Iancu au ocupat prima poziţie, iar Miron David s-a clasat al treilea. În proba de light-contact, Robert Andrei Isop şi Costin Ghindeanu au fost cei mai buni la categoriile lor, Eduard Huian şi Andrei Ştefănoaia au luat argint, iar Andrei Şerban şi Miron David - bronz. Chiar dacă nu a intrat în primii trei, Ionuţ Vasiliev a avut şi el meciuri bune.
„Copiii mi-au ascultat sfaturile. Muncă, seriozitate, voinţă şi dorinţă, acesta e secretul. Nu degeaba Simona Halep a ajuns unde a ajuns. Este un exemplu în ce priveşte plasarea în plan secund a vieţii cotidiene şi a plăcerilor vieţii. Urmând acest traseu, şi luptătorii de la clubul nostru au numai de câştigat. Asta încerc şi eu să le explic. Avem băieţi consacraţi, dar şi copii care progresează de la concurs la concurs“, a spus Iulian Ursoi.   
„La Low Kick sportivii noştri au ridicat sala în picioare. Sunt mândru de ei. Nume importante ale sporturilor de forţă, cum sunt Ciprian Sora şi Radu Valahu, cunoscutul showman din skandenberg, au fost şi ei impresionaţi. Radu Valahu devenise expert în kickboxing, le făcea galerie luptătorilor de la Kickbox Ursoi. A trăit meciurile noastre la intensitate maximă. La Light Contact, se cam ştia că vom domina. Iulian Ursoi a primit nenumărate telefoane de felicitare“, a declarat şi Mihai Isop. Potrivit acestuia, Bogdan Brânzei şi Eduard Chelariu au obţinut calificarea la Cupa Mondială din Italia, care se va desfăşura în luna septembrie, iar Robert Andrei Isop (fiul secundului de la Kickbox Ursoi) este foarte aproape de a accede la competiţia internaţională din toamnă.

„«Riko» a strâns din dinţi şi nu a cedat“

Zis şi Riko (nume pe care-l are trecut inclusiv pe echipament), Robert Andrei Isop a susţinut nu mai puţin de opt meciuri la întrecerea de la Bucureşti, deşi în categoria sa au fost doar trei luptători! La numărul mare de partide a dus însă sistemul rotativ aplicat în desfăşurarea concursului. În vârstă de 13 ani şi jumătate, Riko mai trebuie să participe la două concursuri până la desemnarea pentru Cupa Mondială din Italia, dar e aproape imposibil să mai piardă locul, ţinând cont că numai pentru prezenţa la un concurs se acordă un punct, iar el are deja zece puncte şi o diferenţă liniştitoare faţă de următorii clasaţi. „A fost extrem de obositor la Bucureşti, cu cele opt meciuri, dar «Riko» a strâns din dinţi şi nu a cedat“, a spus tatăl său. În ediţia on-line puteţi vizualiza o galerie foto de la concursul din Bucureşti.     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#citeșteDobrogea Personalități dobrogene marcante în domeniul juridic - Radu Roșculeț, Ștefan Stoenescu, I.C. Theodorescu-Valahu

20 Aug 2021 3358

UPDATE Fosta mare handbalistă Luminița Huțupan - Dinu a venit la Eforie Nord (galerie foto)

24 Jul 2021 3640

UPDATE Show de skandenberg la Eforie Nord cu Radu Valahu

26 Jun 2021 2988

La cumpăna dintre mandate Cei 56 de bărbați care au ținut frâiele Constanței

28 Sep 2020 4123

Brațe de fier! La Constanța începe Campionatul Mondial de skandenberg. Se înfruntă cei mai puternici bărbați

29 Oct 2019 2589

Vrea o medalie la Campionatul Mondial Cristi Migit, din Constanţa, l-a învins la skandenberg pe colosul Radu Valahu

20 Aug 2019 6986

UPDATE - Premiul a fost câştigat! Show de skandenberg la Constanţa, cu Cristi Migit şi Radu Valahu. Miza, 1.000 de euro! (galerie foto)

12 Feb 2017 5414

Vrei să câştigi 1.000 de euro? Măsoară-ţi forţele, la Constanţa, pe 12 februarie, cu Cristi Migit! (galerie foto+document)

08 Feb 2017 10620

Show de skandenberg, pe plajă, cu Radu Valahu şi Florin Ichim

27 Jul 2015 5316

Radu Valahu şi Florin Ichim au făcut skandenberg pe plajă

26 Jul 2015 2289

Spectacol de skandenberg Vreţi să vă măsuraţi forţele cu Radu Valahu şi cu Florin Ichim? Veniţi astăzi pe plajă!

25 Jul 2015 2853

Florin Ichim - „E o premieră“ Campionii României fac skandenberg la Mamaia legaţi la ochi

16 Jul 2015 2969

Multiplu campion la skandenberg Braţul de fier al lui Florin Ichim l-a impresionat şi pe Radu Valahu (galerie foto)

19 May 2015 8479

Show-man-ul Radu Valahu „Skandenbergul e foarte popular în România“ (galerie foto)

12 May 2015 4439

Forţă şi graţie Urmaşi ai lui Hercule şi zeiţe de la Bikini Fitness, într-un show memorabil la Constanţa (galerie foto)

11 May 2015 5619