Sandu Iacob, prezentat oficial ca antrenor principal al HC Dobrogea Sud Constanța (galerie foto)

Sandu Iacob este noul antrenor principal al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, iar astăzi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă la care au mai participat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, şi Nurhan Ali, manager general al clubului.

Fost jucător al HCM Constanţa, Sandu Iacob a semnat un contract până în vara anului 2020, care poate fi prelungit. Secundul lui Iacob va fi Marko Isakovic, cel care a asigurat interimatul la echipa după ce clubul s-a despărţit de fostul principal Christian Gaudin.

"Sandu Iacob este un antrenor tânăr şi ambiţios, care sunt convins că se va plia foarte bine pe structura echipei. Sunt convins că a ales cu sufletul şi că vom avea o colaborare de  succes. În fiecare an avem obiective îndrăzneţe şi chiar dacă acum ocupăm un loc mai slab, nimic nu e pierdut. Sunt convins că Sandu va aduce un suflu nou la echipa", a spus Ionuţ Stănescu.

"Îi spun bine ai venit lui Sandu şi îi urez bafta. Încă de când era jucător la HCM am văzut la el calităţi de pedagog şi de viitor antrenor. Prin ce a reuşit la Vaslui mi-a depăşit puţin aşteptările şi a atras atenţia multor echipe asupra să. Sunt convins că se va integra repede la echipa", a punctat Nurhan Ali.

"Mulţumesc pentru şansă pe care am primit-o, aceea de a lucra la HC Dobrogea Sud. Mă simt senzaţional. Aş vrea să opresc acest moment. Aşa arată fericirea pentru mine. Am venit cu gânduri de a îmbunătăţi nivelul. Vreau să le transmit jucătorilor atitudinea mea pozitivă. Vrem să obţinem cât nai multe victorii. Ne vom bate pentru fiecare posesie, o vom lua pas cu pas. Am ajuns la un nivel profesional superior, dar sunt pregătit", a precizat şi Sandu Iacob. 


Alături de câţiva jucători de la HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu a participat la un meci demonstrativ în Macedonia, la Bitola, care a fost partida de retragere a lui Branislav Angelovski, fost jucător al HC Dobrogea Sud.

Stănescu a anunţat că echipa s-a despărţit pe cale amiabilă de jucătorul Bogdan Moisa, care a dorit să meargă la o formaţie la care să joace mai mult, astfel că s-a transferat la Focşani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu Teodor Ștefan, de la CSM Constanța „Când am luat mingea, am simțit o atracție. Mi-am spus că nu voi mai dezlipi niciodată balonul de mână“ (GALERIE FOTO)

26 Apr 2023 4051

Handbal CSM Constanța, debut cu victorie în Liga Națională

22 Aug 2022 1599

George Buricea, la 43 de ani. Zi de naștere în cantonament. „Sunt împlinit, le mulțumesc tuturor celor care contribuie la asta“

03 Aug 2022 2363

Handbal „Delfinii“ vor disputa meciul decisiv din dubla cu Chambery la Constanța

27 Jul 2022 1454

Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

25 Jul 2022 1505

Constanța. Handbal George Buricea - „Din nou am avut ghinion la tragerea la sorți, dar ne vom juca șansa“

23 Jul 2022 1764

HC Dobrogea Sud Constanța și-a aflat adversarul din turul întâi al EHF European League

19 Jul 2022 1444

UPDATE „Delfinii“ au început pregătirea pentru noul sezon. HC Dobrogea Sud va preda ștafeta către CSM Constanța (GALERIE FOTO)

19 Jul 2022 2235

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, spectacol la rafting. „S-au simțit ca… delfinii în apă“ (GALERIE FOTO)

18 Jul 2022 1477

Tânărul handbalist David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța la CSM Focșani 2007

18 Jul 2022 2385

HC Dobrogea Sud Constanța Pregătire în sală pentru Alexandru Andrei și Ionuț Nistor. Ultimii doi din seria accidentaților grav

16 Jul 2022 2054

HC Dobrogea Sud începe pregătirea pentru noul sezon. „Delfinii“ joacă în EHF European League din turul întâi

15 Jul 2022 1844

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1791

HC Dobrogea Sud Alexandru Andrei, în recuperare după operație. „În retur, sper să fiu alături de coechipieri și să joc!“

25 Jun 2022 1711

Moment aniversar la HC Dobrogea Sud Liviu Caba a împlinit 22 de ani. Jucătorul cu numărul 21 este născut pe 21 iunie

22 Jun 2022 1915