Promoţia revine pe litoral Şapte luptători din Constanţa vor evolua la Superkombat World Grand Prix

Şapte luptători constănţeni (şase reprezentând cluburi locale, iar unul - originar din judeţul Constanţa) vor evolua, vineri, 19 iunie, la cel de-al treilea Superkombat World Grand Prix din 2015. Gala se va desfăşura la Constanţa, iar de pe afiş nu vor lipsi cel mai popular luptător român, Cătălin Moroşanu, campionul mondial Andrei Stoica, dar nici Sebastian Ciobanu. Întrecerea va fi transmisă în direct în 93 de ţări.
 
Cei şapte constănţeni sunt Alex Filip (de la Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Mădălin Crăciunică (de la Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Eduard Chelariu (de la Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi), Cătălin Căşaru (de la Pontica; antrenor, Daniel Asaftei), Ionuţ Sandur (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Adrian Roşca (de la CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep) şi Dumitru Ţopai (de la CS Ciprian Sora Bucureşti; antrenor, Ciprian Sora), acest luptător fiind originar din Mangalia. Toţi vor evolua în prima parte a evenimentului, în direct la sport.ro, de la ora 20.00. La nivel internaţional, gala este transmisă de Eurosport. Cătălin Căşaru va susţine un meci de MMA.

„Moartea din Carpaţi“ se simte ca acasă la Constanţa

Cătălin Moroşanu va lupta din nou în România după o pauză de un an, iar după ce confruntarea cu Badr Hari a fost amânată pentru 27 noiembrie, „Moartea din Carpaţi“ îl va întâlni la Constanţa pe olandezul Colin George, care are acelaşi antrenor ca şi Badr Hari, pe Mike Passenier. George este în prezent cel mai înalt kickboxer în activitate din lume, la cei 2,07 metri pe care îi are, diferenţa dintre el şi luptătorul român fiind de 25 de centimetri! „Dacă tot a fugit până acum Badr de mine, deşi avem un contract semnat, după meciul ăsta va avea toate motivele să se teamă. Îl voi distruge pe George, olandezul îşi va dori să nu fi acceptat meciul ăsta. În plus, la Constanţa mă simt ca acasă, am câştigat de fiecare dată, iar publicul este foarte cald“, a declarat Moroşanu, care va avea primul său meci oficial după ce a câştigat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, fiind declarat „Regele Junglei“.

Andrei Stoica se va duela cu Abdarhmane Coulibaly

În co-main-eventul galei, „Mister KO“ Andrei Stoica se va duela cu francezul Abdarhmane Coulibaly într-un super-fight, ultimul înainte ca românul să îşi apere centura mondială pe 1 august. Originar din Mali, Coulibaly a fost în 2013 campion mondial atât la amatori, cât şi la profesionişti, iar în cariera sa a câştigat împotriva unor sportivi precum Sahak Parparyan şi Alexei Kubin. Printre românii care vor mai lupta în super-gala de la Constanţa se numără Sebastian „Fiul lui Dracula“ Ciobanu, Cristian Ristea, Mirel Iacob şi Alexandru Nedelcu. Preţul biletelor va fi de 30 de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12422

Tânărul luptător de la Sharks Gym Constanța „Ștefan Orza, viitorul campion mondial al României la kickboxing“ (galerie foto)

07 Feb 2020 9020

„Lupii tineri!“ Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, îl are ca adversar la OSS Fighters 5 pe Serghei Zanosiev

11 Jan 2020 4399

Promoția atinge un alt nivel. Din ring, în filme de acțiune! Producători de la Hollywood, cu ochii pe luptătorii din gala OSS Fighters 3 (galerie foto)

13 Feb 2019 3342

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 3372

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 9020

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 2445

Nume mari în kickboxing Loren Javier Jorge şi Orinta van der Zee susţin în weekend un seminar la Constanţa. Programul evenimentului

21 Jun 2018 2042

Acum nu mai dă goluri, ci pumni! Uriaşul Raul Manoilă, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Un fost handbalist debutează la Superkombat! (galerie foto)

20 Mar 2018 5718

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 5257

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 6259

Pregătire cu Alex Filip, la Sharks Gym Constanţa Micii fotbalişti de la Academia Farul fac şi antrenamente de kickboxing (galerie foto)

31 Oct 2017 6143

Se căsătoresc într-o zi specială Luptătorul Costin Mincu a cerut-o de soţie pe Alexandra Florentina Mina în faţa Cazinoului din Constanţa (galerie foto)

21 Sep 2017 10714

Ploaia le-a dat peste cap planurile Celebrul luptător Andrei Stoica, invitat special la gala de la Fântânele (galerie foto)

17 Aug 2017 6431

Legendarul luptător Oleg Taktarov, seminar la Mamaia. Kamara, printre spectatori (galerie foto + video)

15 Jul 2017 8438