Scrimera Daria Olteanu, de la CSS1 Constanţa, a câştigat etapa a opta din Circuitul European (galerie foto)



La începutul anului trecut, Confederaţia Europeană de Scrimă a demarat un proiect ambiţios pentru scrimerii tineri de pe continent. Etapa a opta a Circuitului European Under-14, la feminin şi masculin, a avut loc la Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de CS UNEFS, în colaborare cu Federaţia Română de Scrimă, şi a fost găzduit de Sala de Scrimă Floreasca. La competiţie s-au prezentat 61 de sportivi.
 
La fete, câştigătoare a fost Daria Olteanu, de la CSS1 Constanţa, în timp ce la băieţi, etapa i-a revenit lui Daniel Popa, de la CS UNEFS. La runda a opta, Constanţa a fost reprezentată de şase băieţi (Rareş Echimenco, Stefan Baciu, de la CSS1 Constanţa, şi Andrei Papp, Horia Nistor, Dimu Matei Purcărea şi John Nour, de la Farul Constanţa) şi de opt fete, dintre care Daria Olteanu, Anja Bleanda, Maria Stan şi Maria Eva Marinescu, de la CSS1 Constanţa, şi Iulia Munteanu, Theodora Sabina Ion, Teodora Elena Nurciu şi Ann Caramanian, de la Farul Constanţa.
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Echipa feminină a CSS1 Constanţa şi Theodora Ion, de la CS Farul, pe podium în întrecerea cadetelor de la Naţionale (galerie foto)

27 Jan 2020 3747

Sportivele de la CSS1 Constanţa au urcat pe podium la Campionatul Naţional de spadă

25 Jan 2019 1973

„Urmează-ţi visul! Crede în tine!“ Scrimera Daria Olteanu, de la CSS1 Constanţa, pe locul doi în Circuitul European (galerie foto)

24 May 2017 5988

Patru medalii pentru CSS1 Constanţa Fiica lui Cătălin Meran, pe podium la Naţionalele de scrimă (galerie foto)

29 Apr 2016 4732

CSS1 Constanţa a avut evoluţii deosebite la Naţionalele de scrimă „Un mare Da! pentru Daria Olteanu“

03 Jul 2014 2803

CSS1 Constanţa, două medalii de aur la Naţionalele de scrimă

26 Jun 2014 4086