Se pregătesc pentru Europene Luptătorii de la Shobu Constanţa au luat medalii şi la Cupa „Cetăţuia Luncaviţei“ (galerie foto)

La ediţia a treia a Cupei „Cetăţuia Luncaviţei“ la Karata Kyokushin, desfăşurată în comuna tulceană Luncaviţa, în organizarea Nippon Budo Sport Romania, au luat parte, cu succes, şi sportivi de la Shobu Constanţa, care au urcat de 25 de ori pe podium.
 
Rezultatele au fost: Georgiana Prodan - locul 1 la kata şi 2 la kumite, Ştefania Marin - locul 1 la kumite, Ştefan Trifu - locul 1 la kumite, Ana-Maria Muşa - locul 1 la kumite, Ştefan Cristu - locul 1 la kumite, Daria Şmahon - locul 2 la kumite şi 3 la kata, Marius Marin - locul 2 la kumite şi 3 la kata, Cristian Munteanu - locul 2 la kata şi 3 la kumite, Eduard Pascu - locul 2 la kumite, Cristian Radu - locul 2 la kumite, Iustinian Istrate - locul 2 la kumite, Mario Onofrei - locul 3 la kata şi la kumite, Robert Ivaşcu - locul 3 la kumite, Mădălina Ionescu - locul 3 la kumite, Antonio Marin - locul 3 la kumite, Vlad Mitrescu - locul 3 la kumite, Alex Buliga - locul 3 la kumite, Sebastian Budu - locul 3 la kumite, Dragoş Petrache - locul 3 la kumite şi Darius Măriuţ - locul 3 la kumite.

Opt titluri de campioni naţionali 

Anterior, sportivii pregătiţi de sensei Aurel Potcovuţă (3 Dan), sensei Adela Mateescu (3 Dan), senpai Bogdan Istrate (2 Dan) şi senpai Alexandru Mitea (1 Dan) au participat la primul Campionat Naţional Unificat de karate Kyokushin, de la Sibiu. Shobu Constanţa a deplasat la această întrecere un lot de 15 sportivi, iar bilanţul a fost de 17 medalii (opt de aur, patru de argint şi cinci de bronz). Au urcat pe podium: Marius Marin - aur la kata şi kumite, Dragoş Petrache - aur la kata şi kumite, Daria Şmahon - aur la kata, argint la kumite, senpai Bogdan Istrate - aur la kata, Cristian Munteanu - aur la kata, bronz la kumite, Robert Ivaşcu - aur la kumite, Luca Buica - argint la kumite, Ştefan Trifu - argint la kumite, Georgiana Pescaru - argint la kumite, Vlad Mitrescu - bronz la kata şi kumite, Eduard Pascu - bronz la kumite, Georgiana Prodan - bronz la kumite. Au mai participat Cristian Radu, Cătălin Oprea şi Ana-Maria Muşa.

Se antrenează la Constanţa şi Cumpăna 

Shobu îşi desfăşoară activitatea în trei săli, două în Constanţa şi una la Cumpăna, în care se pregătesc aproximativ 60 de sportivi. Clubul deplasează la competiţii şi arbitri, oficiind Aurel Potcovuţă, Adela Mateescu, Bogdan Istrate şi Georgiana Pescaru. Sportivii de la Shobu vizează rezultate bune şi la Campionatul European de Karate Kyokushin, care se va disputa la Tulcea, la finele acestei luni.
 
Sursa foto: Facebook (Shobu Constanţa) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Karate Kyokushin Sportivi de la Shobu Constanța - Lumina, medaliați la Open World Cup, din Ungaria (GALERIE FOTO)

03 Jul 2023 2019

CS Farul Constanța Surorile gemene Livia și Andreea Cotoban, medalii și la Campionatul European de Karate Shotokan (GALERIE FOTO)

25 May 2022 4290

Luptătorii de la Shobu, pe podium la Bucharest Challenge International Cup „Curajul de a merge mai departe, indiferent de greutăţi!“ (galerie foto)

26 Oct 2021 4216

Constanţa Georgiana - Ştefania Pescaru, campioana la Karate Kyokushin care urmează şi o carieră militară

30 Dec 2020 7462

Bogdan Istrate, din nou medaliat cu aur Luptătorii de la CS Shobu Constanţa, de cinci ori pe podium la Campionatul European (galerie foto)

25 Jul 2019 4267

Sportivii de la Shobu Constanţa, pe podium la Campionatul Naţional Unificat de Karate Kyokushin (galerie foto)

09 Apr 2019 4640

Titluri naţionale şi alte prezenţe pe podium pentru CS Farul şi CS Tomis Karate la competiţiile de la Tg. Secuiesc (galerie foto)

14 Nov 2018 2964

Sportivii de la CS Farul Constanţa şi CS Tomis Karate au urcat pe podium şi la Campionatul European de Karate WSF

06 Nov 2018 4007

Cupă internaţională Luptătorii de la Shobu Constanţa au urcat pe podium şi la Kyokushin Romanian Open (galerie foto)

23 Oct 2018 5256

Aproape 20 de medalii pentru luptătorii de la Shobu Constanţa la Cupa Ştefan cel Mare (galerie foto)

15 Feb 2018 3356

Concurs internațional de karate full-contact Sportivii de la CS Shobu Constanța, medaliați la Bucharest Challenge Cup - Romanian Open (galerie foto)

28 Oct 2017 4645

Luptătorii de la Shobu Constanţa au urcat pe podium la Cupa Mondială (galerie foto)

05 Jul 2017 4232

Sprijiniţi şi de autorităţile locale de la Cumpăna Povestea frumoasă a Asociaţiei Sportive de Arte Marţiale Shobu Constanţa (galerie foto)

23 Jun 2017 6903

Bogdan Istrate a cucerit aurul CS Shobu Constanţa, două medalii la Campionatul European (galerie foto)

01 Jun 2017 5485

CS Farul şi CS Tomis Constanţa, pe podium Andreea Cotoban, aur la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF (galerie foto)

02 May 2017 7024