Selena SN Constanţa a învins şi Navobi Iaşi Fotbalista Eugenia Stroie şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua ei. Trei goluri!

Echipa feminină de fotbal Selena SN Constanţa a încheiat cu victorie şi al doilea meci susţinut în ediţia 2017/2018 a Ligii a 2-a din România. Jucătoarele pregătite de Niculina Radu şi Diana Gidu au învins pe teren propriu Navobi Iaşi cu 3-1, iar toate golurile gazdelor au fost marcate de Eugenia Stroie, care şi-a făcut un frumos cadou de ziua ei de naştere.
 
„Selena SN Constanţa a obţinut o nouă victorie, pe teren propriu, în compania echipei din Iaşi, scor 3-1, goluri marcate de atacantul Stroie Eugenia, care şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua ei. Felicitări, fetelor!“, a postat pe Facebook Niculina Radu.
 
În alte două meciuri din etapa a doua s-au înregistrat rezultatele: Onix Rm. Sărat - Măgura 2012 Bacău 2-1 şi Real 2 Craiova - Viitorul Rechin 7-0. Partida Universitatea Galaţi - Armonia Dolheşti se va juca pe 15 octombrie. În prima rundă, Selena SN Constanţa a învins în deplasare Măgura 2012 Bacău cu 4-1.
 
Sursa foto: Facebook 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Duble pentru Eugenia Stroie şi Marilena Năstase Selena SN Constanţa, încă o victorie cu goluri multe în Liga 1 (galerie foto)

25 Apr 2017 4621

Cinci goluri pentru Eugenia Stroie Fotbalistele de la Selena SN Constanţa, cea mai categorică victorie din acest sezon (galerie foto)

05 Apr 2017 4492